hoe terrazzo vloeren vlek

Terrazzo vloeren zien er indrukwekkend, maar soms mensen willen dat ze meer van een impact te hebben en verander de kleur van de standaard witte. Om dit te doen is het noodzakelijk om een ​​kleur vlek van toepassing op de terrazzo vloer. Dit kan, hoewel het een betrokken procedure die meerdere stappen omvat. Echter, het is belangrijk om te beseffen dat je niet kunt vlekken alle terrazzo vloer. De poreuze deel, bekend als de cementious deel, zal de vlek te nemen, maar de deeltjes van marmer die in het zal niet. Zolang u hiermee rekening te houden u zult niet teleurgesteld worden door het resultaat nadat u de terrazzo vloer vlekken.

De eerste stap is het reinigen van de terrazzovloeren. Om dit te doen, beginnen ze te vegen en vervolgens vacuüm ze al het stof en vuil te verwijderen. Gebruik een ammonia wax stripper. Alvorens het te gebruiken, op een gasmasker masker en een veiligheidsbril om jezelf te beschermen. U kunt de stripper kopen in 5 liter emmers. Breng het volgens de instructies. Voltooi het proces door het spoelen van de oplossing, en dan laat de terrazzo vloer droog.

Stap 1 – Het schoonmaken

Om de vlek op de terrazzo vloeren behoorlijk dringen moet je het openstellen van de poriën van de cementious gebied van de terrazzo vloer en om dit te doen zul je etsen gebruiken. Zet een veiligheidsbril en een gasmasker masker. Begin met het bereiden van een oplossing van 1 deel zoutzuur op 10 delen water en vervolgens toepassen op de vloer met een mop. Laat het op zijn plaats voor een paar minuten en maak hem dan uit. Volg door spoelen met koud, helder water en laat goed drogen.

Stap 2 – Acid Etch

Het maakt niet uit welke kleur beits je kiest voor de terrazzo vloeren, is het belangrijk dat het alleen is gemengd met een zeer kleine hoeveelheid water. Bedek de vloer in de vlek, bij voorkeur met behulp van een kwast of roller te bereiken in alle spleten.

Stap 3 – Stain

Werk één sectie per keer, te beginnen bij de hoek in de richting van het verst van de deur en geleidelijk te werken in de richting van de uitgang. Na het voltooien van elk deel van de vlek moet gepolijst in de terrazzo vloer. Om dit te doen heb je een buffer en een zwarte pad, die verkrijgbaar bij bouwmarkten is nodig. Blijf polijsten totdat je kunt zien dat de vlek te dringen in de cementious deel en spoel de sectie met water voordat u naar de volgende sectie.

Stap 4 – Afwerking

Om de kleuring te voltooien, als je eenmaal klaar bent met het polijsten van de hele vloer, plug in je natte / droge vac en stofzuigen de hele vloer aan alle overtollige vlekken van de vlek te verwijderen. Dan zult u nog steeds nodig om de vloer af te dichten. Doe dit na de vlek tijd tijd droog heeft gehad, zorg ervoor dat niemand loopt op het in de tussentijd. Zorg ervoor dat u een goede wax die speciaal is gemaakt voor terrazzo vloeren, een met een hoog gehalte aan vaste gebruiken. Breng het volgens de instructies en je zult zien dat je terrazzo vloeren die hebben plaatsgevonden op de nieuwe kleur van uw keuze.