hoe u uw thermostaat te vervangen

Werken rond elektriciteit kan iedereen een beetje angstig, en sommige huiseigenaren zou kunnen krijgen nerveus als ze nodig hebben om een ​​thermostaat te vervangen. Gelukkig is het vervangen van uw thermostaat is een vrij gemakkelijke taak te volbrengen, en de besparingen en de efficiëntie van uw HVAC zijn zeker de moeite waard.

Zorg ervoor dat de nieuwe thermostaat is compatibel met uw 110-volt behuizing circuit voordat je koopt.

Stap 1 – Prep

Schakel altijd de stroom naar het huis thermostaat aan de macht paneel of stroomonderbreker doos. Als je eenmaal hebt gevonden de juiste stroomonderbreker en hebben het uitgeschakeld is, plaatst u een stukje plakband over de schakelaar zodat niemand hem weer aan zal blijken tijdens de vervanging installatieproces.

Stap 2 – Zet de stroom

Verwijder de oude eenheid door af te snappen de dekking of los te schroeven indien aan een aantal schroeven is bevestigd. Trek het toestel uit de buurt van de muur en schuif het van de montageplaat. Wees voorzichtig niet om de draden te beschadigen.

Stap 3 – Verwijder oude Unit

Haal de voedingskabels van de achterkant van de thermostaat. Om te voorkomen dat de draden van terug te vallen in de muur, wikkel ze rond een potlood, zodat ze niet kunnen passen door de entry / exit hole. Als de draden niet kleurcode aan de nieuwe thermostaat merk elke, wijzend op de terminal waaraan zij zijn gekoppeld. Verwijder vervolgens de montageplaat.

Stap 4 – Koppel Wiring

Plaats de montageplaat voor de nieuwe thermostaat tegen de muur op dezelfde plek als de oude. Nu, trek de draden van de muur door gaten in de achterkant van de nieuwe plaat en schroef de plaat in de muur. Zorg ervoor dat het plein aan de muur en het apparaat aan te passen voor het egaliseren voor het aandraaien van de bevestigingsschroeven.

Stap 5 – Bevestig New montageplaat

Bij het aansluiten van de kabels, zorg ervoor dat de groene draad is aangesloten op het aansluitpunt “G” of dezelfde kleur. Dit werkt de oven fan blower. De witte draad gaat naar de “W” gemarkeerd terminal naar de verwarming te bedienen, terwijl de “Y” is voor de gele draad die wordt aangesloten op de airconditioner. Als de draden waren niet kleurcode, zorg ervoor dat de etikettering die u hebt gemaakt te volgen, en niet draden kruisen. Als u twijfelt, bel een professionele elektricien.

Stap 6 – Sluit de draden

Stap 7 – Mount op montageplaat

Plaats het apparaat op de montageplaat door te schuiven. Zet uw stroom weer aan en controleer om te zien of uw nieuwe thermostaat goed werkt. Volg de instructies van de fabrikant voor het opzetten van het LED-scherm dat je toegang geeft tot temperatuurcontrole en u zult worden ingesteld om te gaan.