hoe zand badkamer kasten voor het schilderen

Het schilderen van de kasten is een eenvoudige en directe manier om de inrichting van uw badkamer af te maken, of op te frissen of het uiterlijk van een reeds ingerichte badkamer. Schuren is altijd een eerste stap in de meeste banen verf, in dit geval, het schuren proces heeft 2 complicerende factoren. Ten eerste hebben de meeste badkamerskabinetten fijne detaillering of trimmen op de deuren. Ten tweede, als het kabinet heeft een oude verf baan, moet eerst worden verwijderd.

Schroef de scharnieren van de kastdeuren, alsmede knoppen of hendels. Als u het schilderen van de binnenkant van de kasten, verwijder alle schappen en draai de plank beugels ook.

Stap 1 – Verwijder Planken

Verwijder eventuele bestaande paint job van kastdeuren die detaillering of trimmen door het gebruik van een chemische stripper. Bestrijk de stripper aan de kant van de deur met de detaillering / bekleding, voldoende tijd om het te laten werken zoals voorgeschreven, en schraap de resulterende rommel uit de deur. Als de kastdeur heeft geen versiering of detaillering, ga dan naar stap 3. Als het kabinet heeft geen oude verf op het helemaal, ga dan naar stap 4.

Stap 2 – Strip de Paint

Sand oude verf uit de vlakke oppervlakken van de kastdeur, interieur, en planken. Gebruik een handheld draaiend gereedschap uitgerust met een 60-grit schuurschijf om de verf te verwijderen, en dan glad uit de resulterende ruw oppervlak door te schakelen naar een 120-grit schuurpapier. Het schuren van de binnenhoeken van de kast kan het gebruik van een oscillerend gereedschap voorzien van hout schuurpapier accessoires vereisen.

Stap 3 – Zand

Bereid het kabinet houten oppervlakken voor een nieuwe verflaag door schuren met fijn schuurpapier. Monteer de handheld roterend gereedschap met een 240-grit schuurpapier voor het schuren van alle vlakke oppervlakken, en zand elke versiering of detaillering met de hand met 180- tot 240-grit schuurpapier.

Stap 4 – Sand Some More