hoe zand en grind scheiden

Er is een bepaalde methode om afzonderlijke zand en grind dat een aantal fundamentele geïmproviseerde gereedschappen en apparatuur vereist. Aangezien grind veel grover en groter dan zand, scheidt niet te ingewikkeld. Je hebt geen ingewikkelde apparatuur te scheiden zand nodig hebt van grind of naar de grote stenen uit gravel te scheiden, vooral als je niet te maken hebben met grote hoeveelheden. In een kwestie van minuten, kunt u gemakkelijk uw eigen grind screening apparaat met behulp van verschillende stukjes en beetjes die u wellicht al te vinden rond uw woning. Als je niet hoeft te werken met een kleine hoeveelheid zand en grind, zult u het proces gemakkelijker te vinden, zoals je ook kunt werken met een grote, oudere keuken vergiet aan de mix te scheiden. Als u werkt met een veel grotere bedragen, maar dan zul je idealiter moet een geïmproviseerde filter bouwen.

Stap 1 – Leg het zeil op de grond

Lay-out van het zeil op de grond en zet de emmers op. U kunt ook gebruik maken van een rudimentaire houten box frame die u zelf kunt bouwen als je wat sloophout liggen rond uw woning. Het hebben van een houten box frame is de meest handige en snelste manier voor het scheiden van het grind van het zand. Het dekzeil sheet is er om het even wat die de emmers niet vangen.

Stap 2 – Plaats het gaas

U moet een soort van sterke draad weven vinden. Het dient voldoende sterk te zijn zodat het niet zal knikken of breken onder het gewicht van het zand en grind op. Je moet ook iets dat heeft de juiste maat gaten te kunnen filteren uit het grind, scheidt van het zand te vinden. Wat je eigenlijk wilt bereiken is iets wat lijkt op wat een alledaagse keuken zeef doet – maar op een veel grotere schaal. Plaats deze gaas op de top van de houten frame of monteren net over de emmers als u emmers.

Stap 3 – Slechte the Mix op de Mesh

Dit deel is waar eigenlijk het zand te scheiden van het grind en vergt geduld en mag alleen worden gedaan met een kleine hoeveelheid per keer. Giet het mengsel op het gaas, zodat het zand filtert door middel van in de emmers of de houten doos die je hebt gemaakt. Zorg ervoor dat u niet te veel van het mengsel te gieten in een keer, omdat dit kan leiden tot het draadgaas te knikken of zelfs instorten. Schud het rooster aan een hardnekkige zand scheiden en te laten vallen door. Verdeel de mix rond het gaas met je handen om ervoor te zorgen dat al het zand filtert door. Gewoon blijven dit tot je de gewenste hoeveelheid gescheiden.