hoe aan te sluiten bij een plat dak aanvulling

Koppelverkoop in een plat dak toevoeging maakt het mogelijk om uit te breiden en toe te voegen aan uw bestaande woning zonder dat het uiterlijk van het. Als dit goed wordt gedaan, kan het platte dak worden gekoppeld, zodat het de uitstraling van het huis in het geheel niet veranderen. Dit zal de delen van het dak samen sluiten en vermindering van het risico van lekkage.

Om te beginnen, zorgvuldig te plannen en te beslissen hoe de twee daken eigenlijk bij elkaar past. Indien beide vlakke daken zijn zullen zij gewoonlijk goed tegen elkaar, maar het probleem met platte daken is dat er altijd een zwak punt in het midden van de voeg wordt. De meeste huiseigenaren zullen een schuin huis die zij willen een plat dak toevoeging aan toe te voegen. in dit geval gebruikt om de gebouwen samen tye methoden anders zijn. De gebruikte nog verder afwijken als u het bouwen van een of twee verdiepingen aanvulling methoden.

Stap 1 – Planning

Bij het bouwen van een enkel verhaal plat dak naast een huis met twee verdiepingen het platte dak zal normaal gesproken gewoon kont tegen de zijkant van de muur. Dit maakt het erg eenvoudig maar het heeft een zwak punt in het ontwerp. Knipperende moet worden uitgeoefend langs de spleet tussen het platte dak en de muur zodat alles waterdicht en veilig.

Stap 2 – Single Story Toevoegingen

Als u het bouwen van een twee verdiepingen plat dak naast dan zul je nodig hebt om dit een aantal speciale nadenken. De meest problematische ding met platte daken is water bundelen op het oppervlak en geleidelijk verzwakking van het dak. Hetgeen vaak leiden tot lekkages als het niet zo snel mogelijk is behandeld.

Stap 3 – Twee Story Toevoegingen

Het dak moet in verheffende enkele originele tegels op het bestaande dak waarna men het platte dak enigszins onder werking worden gekoppeld. Hierna dakbedekking cement wordt aangebracht rond dit gebied en de ontbrekende tegels worden vervangen. Flashing en meer dakbedekking verbinding worden gebruikt om de gezamenlijke weerbestendig.

Stap 4 – Koppelverkoop het Dak in

Ook geven wat aandacht aan waar het water zal lopen, water cascade uit uw bestaande hellend dak, maar dit kan niet worden toegestaan ​​om het zwembad op het platte dak. Er moet voldoende drainage in de plaats om te gaan met dit probleem. Drainage moet zo veel van dit water mogelijk te vangen en zet het neer het riool, waar het geen schade kan veroorzaken.

Stap 5 – Onderhoud

Platte daken zijn gevoelig voor het maakt niet uit hoe goed je ze te bouwen lekken. Zelfs moderne daken zal waarschijnlijk te lekken op een of ander moment zijn. Je moet regelmatig onderhoud van uw dak om het weerbestendig en in de beste conditie mogelijk te houden.