hoe af te dichten keramische tegels boorgat

Zodra u een keramische tegel boorgat hebben gemaakt en voegde een spijker, moet u de stekker van het gat. Afdichten van een gat in een keramische tegel, zodat er geen ruimte voor schimmelsporen te vormen. Keramische tegels is kwetsbaar voor vlekken en vuil, zelfs wanneer ze in de beste conditie. Het voorkomen van vuil verzamelen in een keramische tegel boorgat lijkt een onmogelijke taak, maar kunt u deze stappen volgen om onaantrekkelijke gaten te blokkeren in uw keramiek en houd ze ongerepte langer.

Reinig de tegel niet alleen zorgen dat je niet afdichten mal de tegel, maar ook de kit met een geschikt oppervlak. Grit, zal stukken tegel uit het boren, en vuil te voorkomen dat de kit van volledig vasthouden aan de tile.Wipe het oppervlak met een vochtige spons, met bijzondere aandacht voor het gat. Denk aan het schrobben van het gat met een kleine borstel, maar altijd veeg. Hardere beroertes kan schade veroorzaken.

Stap 1 – Maak de Tile

Zodra de tegel schoon en droog en toepassing putty rond de rand van het gat. Druk het mes tegen het gebied van de tegel met het gat, waardoor de stopverf in de keramische tegels boorgat. Herhaal dit totdat je helemaal hebt ingevuld het gat met de stopverf. Gebruik dan de vochtige spons weg te vegen de overtollige stopverf.

Stap 2 – Breng de Putty

De meeste ongeglazuurde tegels vereisen kit om waterschade en vlekken te voorkomen. Omdat je een gat door de tegel hebben geboord, heb je geen ramen zegel dat de tegel kunnen hebben verwijderd. Je moet een afdichting. Er zijn een aantal tegels verzegeling producten welke eenvoudig over het oppervlak van de tegel en de kit kunnen worden toegepast.

Stap 3 – Sluit de Tile