hoe baksteen molding rond deuren en ramen te vervangen

Na verloop van tijd kan baksteen molding rond de randen van uw deuren en ramen verslechteren, waardoor de buitenkant van uw huis op zoek oude en waarschuwen. Het kan ook gaan corroderen, dat ziet er gewoon lelijk. Je hebt ook een reeks nieuwe stijlen beschikbaar in baksteen gieten, die uw huis een facelift kan geven, en het geld toe te voegen aan de waarde van uw woning, dat is altijd welkom. Het uitvoeren van deze taak is hard werken, maar als je wat hulp kunt krijgen, of als je volhardt, moet je in staat om deze klus te klaren binnen een dag te krijgen.

Begin met het nemen van de oude bakstenen gieten die niet erg goed uitziet. Begin met een beitel wegslaan de kit van de randen van de vormen, zodat het losmaken. Misschien vindt u dat een mes is net zo goed voor deze, hoewel je meer kans op het snijden zelf uit te voeren. Wanneer u snijden baksteen gieten die dicht bij een zijspoor, is het beter om de beitel te gebruiken om te voorkomen dat het scoren van de gevelbeplating. Zodra je weer de kit hebben gesneden, met de klauw van je hamer om de spijkers in de hoek van de molding eruit te trekken. Plak een koevoet in de rand van de molding, en terug te trekken. Als je een vriend hebt, kun je het vormen langs beide zijden te trekken in een keer. Neem het infuus rand off van de bovenkant van de deur.

Stap 1 – Verwijder de Old Brick Molding

Het gebruik van uw meetlint, markeren het gebied waar u wilt dat de baksteen molding om te gaan. Meet uw nieuw stuk van het vormen, om ervoor te zorgen dat het iets groter is dan uw metingen. Verf de molding in de kleuren van uw keuze, let daarbij goed op het gebied volledig te bedekken met nog penseelstreken. Plaats het gieten in de juiste positie, het krijgen van een vriend om het veilig te houden, en dan markeren de plaatsen waar het moet worden verstek om te passen. Gebruik een mijter zag een hoek van 45 graden gesneden in de bakstenen gieten.

Stap 2 – Bereid New Brick Molding

Breng wat kalefateren, en druk op de gieten in de juiste positie. Spijker door de bakstenen gieten op de hoek. Je moet kunnen de stukken samen nagel op de hoeken waar de verstekhoeken stukken voldoen. Gebruik een spijker set gereedschap, zodat je nagel in de houten deel van het gieten wordt gedreven, en niet stuiteren van de inrichting. Voeg meer kit, en de gaten door de nagels vullen. Vervolgens kunt u meer verf over het oppervlak van uw baksteen gieten om ervoor te zorgen dat het hele ding ziet er zelfs.

Stap 3 – Voeg Brick Molding