hoe concreet zwembad dekken vlekken

Kleuring uw eigen beton zwembad dek kan een goed weekend project dat zal veranderen en het uiterlijk van uw zwembad te verbeteren zijn. Het is niet een moeilijke baan, maar duurt een beetje van het werk en de juiste gereedschappen en voorbereiding.

Concrete zwembad dekken kan worden gekleurd elke kleur die je maar kunt bedenken in deze tijd aangepaste mix vlekken. Voorbij zijn de dagen van saaie grijs cement rond het zwembad. U kunt overeenkomen met of een aanvulling op uw huis opruimen, uw terrasmeubilair, of maak een statement met een gewaagde kleur. Als u het bekleden van een gebied dat eerder is gekleurd, wil je een kleur die donkerder is zodat de oude kleur zullen worden gedekt te kiezen. Ook rekening mee houden dat wanneer de twee kleuren mengen, kunt u niet van de nieuwe kleur van de mix creƫert, zodat testen op een onopvallende plek.

Stap 1: Het Stain

De meeste mensen kiezen voor latex of op basis van water betonnen dek vlek te gebruiken, omdat deze drogen sneller en schoon te maken gemakkelijker. Echter, een op olie gebaseerde product is duurzamer, zodat deze factoren wanneer u uw vlek te kiezen. Zorg ervoor dat u overleggen met een verkoper in de winkel waar u uw vlek te kopen om de juiste keuze te maken voor uw huis.

Stap 2: Bereid de omgeving

Verwijder al het dek meubilair uit het gebied, en, indien mogelijk, bedek het zwembad. Veeg het gebied met een bezem en controleren of er geen scheuren of vlekken als je dit doet. Als het cement heeft scheuren, repareren ze met kant en klare beton dat wordt geleverd in tubes als breeuwen. Dit is aanbevolen, aangezien het gemakkelijk te hanteren, en de punt kan een grootte die goed smeerbaar te snijden. Laat het cement drogen.

Stap 3: Breng Stain

Als er vlekken, nu is het tijd om ze weg te schrobben met water en zeep. Heeft dek vlek is niet van toepassing op vlekken, omdat de meeste kans het zal hen niet verbergen en alleen te verbeteren hen.

Stap 4: Second Coat

Het toepassen van vlek tot een zwembad dek is als dweilen een verdieping. U kunt een beetje van de vlek op het oppervlak gieten en gebruik vervolgens de roller of borstel om het glad te strijken in een nog laag. Laat de vlek geen reactie in plassen, aangezien deze gebieden donkerder dan de rest van de stapel wordt. Het is verstandig om het gebied dat u kleuring te meten en vervolgens lees de aanbevelingen van hoeveel vierkante meters een gallon van de vlek zal dekken. Dit geeft je een idee te geven als je solliciteert op een juiste tempo.

De kans is groot uw zwembad deck zal een tweede laag niet nodig, tenzij het gebied is zeer poreus of u gebruik maakt van een donkere vlek die twee lagen nodig om de gewenste kleur te bereiken. Als je doet een tweede laag, zorg ervoor dat u hebt gewacht tot de eerste laag volledig droog is.