hoe de druk in een douche pomp te stabiliseren

Douche pompen zijn elektrische apparaten die zijn aangesloten op een waterleiding aan de druk van een douche stabiel te houden. Er zijn echter gevallen waar deze pompen niet om een ​​of andere reden. Hier zijn een paar stappen om te proberen om een ​​douche pompdruk probleem op te lossen

• drukreduceerklep; • nieuwe pomp

Gereedschappen en materialen die nodig zijn

Om de douchepomp om water te pompen, moet het voorraadvat zich automatisch bijvullen met water nadat het is gebruikt. Inspecteer de buitenkant van de tank op lekkage. Een gemakkelijke manier om te zien of een druktank lekt is door het uitschakelen van alle inrichtingen in het huis naast de tank zelf. Dan, let op de manometer. Indien de druk in de tank begint te vallen, dan de tank ergens lekt. Controleer de kleppen van de tank eerste. Als er geen probleem wordt gevonden met de kleppen nodig de gehele voorraadvat worden vervangen. Als de opslagtank is de zwaartekracht bijgestaan ​​type dat in het dak is gemonteerd, controleren of er een defecte kogelkraan dat de tank kan houden van het navullen.

Stap 1 – Controleer de opslagtank voor lekken

Een douchepomp goed te laten functioneren, moet het een drukwaarde die compatibel is met het drukniveau dat in het water opslagtank heeft. Soms zal de druk in een opslagtank te hoog voor de pomp die is verbonden met het. Als dit het geval is, installeert een reduceerklep op de opslagtank is uitlaatleiding voordat de douchepomp bereikt.

Stap 2 – Controleer de werkdruk

Voer de douche, terwijl het onderzoeken van de pomp. Als de pomp niet wordt ingeschakeld, kan worden uitgebrand en moeten worden vervangen.

Stap 3 – Vervang de douche Pump