hoe gescheurde verven repareren op v19rv venster

Om RV raam verven op een V19 2009 of eerdere versie-of andere RV model dat glasfolie verzen getint glas-vereist enige gemeenschappelijke hulpmiddelen en benodigdheden gebruikt te herstellen.

Bepalen of de scheur is klein genoeg om te herstellen zonder opnieuw verven het gehele venster.

Stap 1 – Is het een grote of kleine reparatie?

Een eenvoudige reparatie voor kleine krasjes is duidelijk nagellak. Toe, zodat de duidelijke polish gaat verder dan de uiteinden en de beide zijden. Dit zal de scratch af te dichten, zodat de film niet zal delamineren van de ruit.

Stap 2 – Kleine reparaties

Voor grotere scheuren, volgt u dezelfde stappen zoals hieronder vermeld voor de installatie van een nieuwe film. Als de scheur niet zal houden aan het glas, moet u al het raam tint materiaal te verwijderen en te vervangen.

Stap 3 – Pas de Bestaande Shade

Passend bij de tint kleur is een belangrijke stap om een ​​goede staat van onderhoud. Neem contact op met de fabrikant van de RV’s om vervangende film te kopen. Als dit niet mogelijk is, contact op met de plaatselijke RV dealers of tint winkels om een ​​exacte of dicht schaduw te kiezen.

Stap 4 – Maak het venster

Het belangrijkste ingrediënt voor succes vervangen glasfolie is een schoon venster. Gebruik de bovenstaande formule of een andere heldere, milde vloeibare zeep oplossing die geen ammoniak bevat. Herhaal dit totdat het glas is brandschoon.

Stap 5 – Snijd de Film

Meet en snijd de film 1 “tot 2” breder en langer dan het glas.

Stap 6 – Verwijder de beschermstrook

Stap 7 – Spuit de Zeepoplossing

Met een 3 “stukje plakband op de voor- en achterkant van de film, de film scheiden van de beschermstrook. De klevende zijde van de film is niet smakeloos, maar pluizen of andere verontreinigingen kunnen worden gevangen tussen het glas en de film dus wees voorzichtig.

Royaal vacht het glas en de klevende zijde van de film.

Breng de film, zeep klevende kant naar de zeepachtige venster. De zeepwater fungeert een smeermiddel om de positionering van de film toe te staan. Spray nu meer zeepoplossing op de achterkant van de film.

Het gebruik van zorg niet kreuken of rimpel de film, zorgvuldig spons en rakel vanuit het midden met korte, zachte bewegingen uit te werken eventuele luchtbellen.

Als u niet beschikt over een 5-way film tool, gebruik van een breed bladen plamuurmes als een rechte rand en een scheermes om de overtollige film te knippen. Toestaan ​​dat een 1/16 “gat, ongeveer de breedte van je rechte rand, rondom de rand.

Stap 8 – Breng de Film

Stap 9 – Squeegee

Stap 10 – Trim Excess Film

Spuit de achterkant van de glasfolie een laatste keer en zuigmond eventuele overgebleven vloeistof tussen het glas en film. Gebruik papieren zakdoekjes om zoethoudertje voor de overtollige.

De obligatie zal enkele dagen duren om volledig te houden, zodat alle contact vermijden, evenals het openen en het venster te sluiten.

Stap 11 – Spray One Last Time