hoe gipsplaten textuur

Hoe om gipsplaten textuur is niet zo ingewikkeld als het lijkt. In feite kan zelfs een uitstekende weekend activiteit die je kunt delen met je familie. Texturing een muur is een vorm van home improvement dat uw muur geeft een dramatische look en zorgt voor een opmerkelijke impact op de over-all aspect van de specifieke leefruimte. Hieronder staan ​​de materialen die je nodig hebt, samen met de instructies over hoe gipsplaten textuur.

Stap 1-Aankoop van materialen en gereedschappen

Van een lokale hardware winkel, het verwerven van een grote container van vooraf gemengd gipsplaten verbinding samen met een taping mes dat is breed-bladen of een troffel met rechte randen. Dit zijn de instrumenten die nodig zijn om dunne laag van gipsplaten verbinding gemengd worden op de wand.

Stap 2 Area Voorbereiding van de Texturing

Verwijder al het decor op de muren, waar werk zal worden uitgevoerd, waaronder switch platen en stopcontact covers. Noteer alle meubels in het gebied waar de muur texturen gedaan zal worden gewerkt en bedek ze voor bescherming. Ook betrekking hebben op de vloer in de buurt van het werkgebied. Als de muur te getextureerd bedekt met behang moet dit ook worden verwijderd voordat de textuur vanwege het hoge vochtgehalte van de gipsplaten verbinding het behang losraken en het zou uiteindelijk af komen.

Stap 3 Toepassing van de Drywall Mixture

Wanneer de wand een textuur is schoongemaakt en verzendklaar men eerst de verbinding gipsplaten mengsel langs de basis, hoeken en bovenkant van de wanden en plafonds. De dikte van de bekleding zou ongeveer 1/8 inch dik, tenzij de gewenste textuur ruw is dan het dikkere coating kan worden gedaan.

Stap 4-Work on Small Secties

Breng de gipsplaten verbinding in een klein gebied eerst als een test om te bepalen hoe de gipsplaten efficiënt toe te passen. Na het ophalen van uw “gevoel” over hoe de gipsplaten verbinding toe te passen, doe het werk in kleine delen. Het kan een beetje langzamer, maar zorgt voor een glad en gelijkmatig effect op het eindresultaat.

Stap 5 verschillende manieren van ontwerpen van de Drywall

Verschillende manieren van texturen kan worden toegepast op een natte ondergrond, zoals het gebruik van oude penselen, behang borstels of zelfs sponzen naar de gipsplaten samengestelde mix van toepassing. Maak verschillende beroertes en ontwerpen als textuur stijl op de natte muur. Vingers kunnen ook worden gebruikt voor het ontwerpen en het gebruik van sjablonen creëren. Dit is een leuke activiteit voor de kinderen om te doen wat hun creativiteit zal worden weergegeven.

Stap 6-Bescherming voor de textuur Drywall

Toepassen afwisselend de toepassing van de gipsplaat verbinding mix en het structureren van de wand. Het is het beste als je een paar latex handschoenen te dragen bij het textureren gipsplaten het samengestelde mengsel een zekere bijtend effect op de blote handen zou kunnen veroorzaken. Gipsplaten compound zal broos en poederachtige wanneer droog. De getextureerde wanden wordt beschermd door toevoeging van een aantal lagen latexverf die een manier van het toevoegen van kleur aan de getextureerde wanden geven.