hoe je bureaustoel wielen te vervangen

Draaistoel casters soms gemakkelijk breken, maar vervanging wielen zijn verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten en home improvement centra.

Als een van de oude wielen is uitgevallen of afgebroken, dit gebruiken om de grootte die u nodig heeft voor vervanging te bepalen. Ook noteer hoeveel wielen zijn op de stoel, want je kan het nodig zijn om ze allemaal te vervangen voor de stoel gelijkmatig op de grond zitten. Neem de caster naar de winkel met u ter vergelijking.

Stap 1 – Koop de juiste maat

Als u nodig hebt om een ​​wiel te verwijderen om te meten, leg de stoel op zijn kant en gebruik de tang greep de basis van de caster dat gaat in de stoelpoot. Draai hem naar rechts om los te draaien of los te maken, en het hele stuk moet uitvallen. Sommige hebben een schroef die u nodig heeft om los te maken voor hen om uit te vallen.

Stap 2 – Installeer de nieuwe draaistoel Wieltjes

Meeste wielen hebben instructies op de achterzijde van de verpakking. Basisfuncties zijn simpele druk het zwenkwiel in de opening aan de onderzijde van de stoelpoot en vastdraaien beneden. Als het schroef aanpassing, aan te passen op de juiste wijze.