hoe je een antieke poppenhuis te herstellen

Als een antieke poppenhuis is geweest is in opslag in uw zolder of kelder, dan kunt u een erfstuk dat kan worden hersteld te worden genoten door een nieuwe generatie hebben. Gezien de juiste touch en gereedschappen, is het gemakkelijk om nieuw leven in deze oude speelgoed ademen zonder verlies van de integriteit van hun stijl. Vaak verbouwing is niet nodig, een goede reiniging en schilderwerk zal het lukken.

Als u een poppenhuis dat is in relatief goede staat, met een zachte doek met een verdund mengsel van afwasmiddel en warm water om de muren te wassen. Test de oplossing op een onopvallende plek om zeker te zijn dat het niet een van de materialen beschadigen. Verwijder eventueel vuil en stof, maar zorg niet om de verf of accessoires verstoren. Oudste antiek dollhouses voor niet te worden gereinigd of hersteld omdat veel van de traditionele inrichting verloren.

Stap 1: A Good Cleaning

Voordat u probeert om chips en verkleuring met nieuwe verf te dekken, is het het beste om uw lokale ambachtelijke winkel te bezoeken om te informeren over de soorten verf die oorspronkelijk werden gebruikt. Misschien vindt u dat u niet hoeft om het hele stuk of het risico beschadigen of verkleuren de bestaande uitstraling herschilderen.

Stap 2: Chips in de verf

Ook kunnen sommige moderne verven schadelijk voor hout dat is verouderd zijn. Wanneer retoucheren, gebruikt een test plek die onopvallend alvorens royaal.

Stap 3: Broken Hout- en Meubelindustrie

Als u miniatuur meubelstukken hebben gebroken, het herstellen kan ze moeilijk, maar niet onmogelijk. Sommige verzamelaars de voorkeur aan hun lokale hobby winkel te bezoeken en de aankoop van nieuw meubilair. Echter, nieuwe stukken zelden overeen met het gevoel en de inrichting van een antieke, dus het herstellen van bestaande stukken is meestal de voorkeur.

Stap 4: Het bijwerken en het toevoegen van nieuwe meubelen

Traditionele houtlijm van de bouwmarkt werkt prima. Toch zal model lijm minder slijtage vertonen en zal opgaan in de oorspronkelijke kleuren veel beter. Bij de toepassing van elke vorm van lijm om iets zo zacht als een antieke poppenhuis te herstellen, zorg ervoor dat u alle open gebieden te dekken met schilderstape zodat ongewenste lijm niet zal verspreiden of infuus.

Wanneer een poppenhuis is nog in de opslag, zal een groot deel van zijn kleur en glans vervagen. Meubelstukken kunnen verloren zijn gegaan, en geschilderd op de muur stickers kan veranderen met de tijd hebben gewassen. Nieuw toegevoegde verf of meubels die niet samen met het poppenhuis kunnen opdringerig en misstaan ‚Äč‚Äčouder is geworden. Het goede nieuws is dat er veel hobby en speelgoed winkels die antiek meubilair, speelgoed, verf, poppen en andere miniaturen die aan uw restauratie project kunnen worden toegevoegd verkopen. een antieke poppenhuis het bijwerken, terwijl op hetzelfde moment dat het herstel kan het eigenlijk heel de opleving zijn.