hoe je een bamboeomheining vlek

Een bamboe hek is een zeer elegante en stijlvolle aanvulling op elke achtertuin landschapsarchitectuur plan. Bamboe is van nature bestand tegen waterschade evenals schimmel en insecten. Al deze voordelen zijn wat een bamboe schutting een slimme en ruime keuze ten opzichte van andere houtsoorten. Het is interessant dat een bamboeomheining is niet echt hout. Bamboe is een soort gras dat groeit zeer snel en is veel sterker dan de meeste houtsoorten. Een bamboe hek komt in zeer beperkte kleuren en het proces om de bamboe te kleuren is kostbaar, tijdrovend en zorgt ervoor dat de bamboe te verzwakken. De gemeenschappelijke keuzes voor een bamboeomheining ofwel natuurlijk (wat een licht bruin) of kastanje (donkerder en verschillende varianten van deze kleur). Een natuurlijke bamboeomheining is mooi zoals het is en vlekken kan de aantrekkingskracht en de effectiviteit van de bamboeomheining ruïneren. Als u echter zijn ingesteld op het kleuren van de bamboeomheining dit artikel zal u tonen hoe.

Een bamboe hek kan komen in een van de twee stijlen: paal en planken. Een plank bamboeomheining is de makkelijkste om mee te werken, omdat de bamboe is verfijnd en gemalen. Een bamboe hek dat is opgebouwd uit palen zal veel meer werk mag u niet zelf wilt doen vereist, tenzij de bamboeomheining is klein en dient als een decoratief stuk.

Stap 1 – Voorbereiden van de Bamboo Fence

Als u werkt met een bamboe hek dat bestaat uit polen dan zul je nodig hebt om het uit de grond te verwijderen en verwijder de wimpers dat het bij elkaar houden. De huid rond de polen is zeer glad en glanzend waardoor vlek niet goed hechten aan het materiaal. Om dit tegen te gaan moet je een textuur te creëren op de bamboe stokken. Want je wilt het uiterlijk van bamboe met alleen ponsen de kleur te behouden dan moet je naar een fijnere korrel schuurpapier gebruiken. Dit zal meer van het oppervlak scuff dan hogere grit schuurpapier. Reinig het met de tack doek om het stof gemaakt door schuren verwijderen.

Stap 2 – Vlekken op de Bamboo Fence

Een plank bamboeomheining is gemakkelijker te bereiden. De structuur moet nog worden behandeld, maar niet tot het uiterste van de paal bamboeomheining. Gebruik de grotere korrel schuurpapier en licht geschuifel op het oppervlak van de bamboe hek. Schoonmaken van het stof met de tack doek.

Kleuring een bamboe hek is een proces dat niet kan worden verwaarloosd of levend. Het is gesuggereerd dat buitenkant beits dient te worden toegepast met ofwel een spons of doek. Dompel de doek of spons in de vlek en veeg het op de omheining van bamboe. Werk snel de beits. Voordat de vlek droogt, afvegen met een schone doek. Zodra de vlek droog is zacht zand de bamboe hek. Reinig het met een tack doek en vlekken op het weer als voorheen. Ga door tot de gewenste kleur is bereikt.