hoe je een bidet te vervangen

Het installeren van een bidet in een huis is uitgegroeid tot een zeer populaire badkamersinrichting toevoeging. Echter, soms een bidet moet worden verwijderd en vervangen door een toilet of een bidet.

Bidets hebben aan populariteit gewonnen als alternatief voor de traditionele wc omdat ze een hygiënischer optie toiletpapier. Bidets hebben één of twee tappen een kraan en kan ook worden gebruikt voor mond wassen. In de Verenigde Staten, de meest voorkomende vorm is de kom bidet, maar ze kunnen ook worden gevonden met handheld spuiten handvatten die batterijen worden aangedreven.

In veel huishoudens wordt een bidet in de badkamer, geïnstalleerd naast een traditionele toilet en lijken een toilet zonder stoel of stoelbekleding;. Een bidet vervangen is vergelijkbaar met het vervangen van een traditionele toiletten en kan worden bereikt in een kwestie van een uur of zo met het juiste gereedschap. Wat hulp nodig zou kunnen zijn om de oude armatuur op zijn plaats te tillen en zet de nieuwe.

Stap 1 – Kies Vervanging bidet / Bescherm de vloer voor het verwijderen; Bepaal welk model nieuw bidet of toilet gaan in de ruimte worden geplaatst. Onderzoek de bestaande bidet om de hoeveelheid beschikbare ruimte te bepalen. Vergelijk dit met de voetafdruk van de vervangende armatuur.

Plaats plastic zeil op de grond langs het verleden naar buiten waar u het verwijderen van de bestaande bidet. Dit zal de vloer te beschermen tegen druppelend water; Stap 2 – Schakel Water aan bestaande bidet,. Zoek het water lijnen achter de bestaande bidet. Zet het water uit bij de klep in deze lijnen en spoel de bestaande armatuur meerdere keren om zoveel mogelijk water te verwijderen mogelijk te maken. Vacuüm het resterende hoeveelheid water met een winkel vac; Stap 3 – Koppel Water Lines;. Voorzichtig los te maken en verwijder de waterleidingen van de bestaande bidet met een moersleutel. Duw de lijnen opzij, omdat ze zullen worden gebruikt voor de vervanging competitieprogramma; Stap 4 – Verwijder Caulk en verwijderen bidet,. Draai en verwijder alle kalefateren het afdichten van de bestaande bidet aan de vloer met een mes. Voorzichtig werken de bidet vrij van de vloer en verwijder hem; Stap 5 – Tijdelijk Block Riool Gassen;. Tijdelijk een doek te plaatsen in de afvoer om eventuele gassen te voorkomen ontsnappen; Stap 6 – Nwe bidet in plaats;. Verwijder de doek en voorzichtig zet de nieuwe bidet in plaats over de drainage gat. Gebruik een niveau om ervoor te zorgen dat de nieuwe armatuur is ingesteld in plaats niveau en zelfs. Gebruik indien nodig shims van de armatuur niveau te maken; Stap 7 – Caulk en Seal;. Breng een dunne streep siliconenkit kit langs de onderkant voetafdruk van de nieuwe armatuur waar het voldoet aan de vloer. Smooth weg overtollige kit met je vinger; Stap 8 – Sluit de waterleidingen;. Sluit de waterleidingen, het aansluiten van de koud en warm water aan de overeenkomstige lijnen. Draai de drainage lijn; Stap 9 – Zet Water;. Zet op het water bij de kleppen achter de nieuwe bidet; Stap 10 – Test;. Spoel het bidet een paar keer om ervoor te zorgen dat het water goed is bevestigd en het is doorspoelen goed.