hoe je een kelder sheetrock

Als het gaat om het installeren van sheetrock, een heleboel mensen hebben vragen over hoe om een ​​kelder sheetrock in tegenstelling tot bovengrondse muren. Veel kelders worden afgemaakt in nieuwe woningen, dus het is van essentieel belang om bepaalde functies in deze installatie uit te voeren, zoals met betrekking tot de studs alvorens verdere verbeteringen. In deze tutorial gaan we dekken hangen, mudding, en afwerking sheetrock.

Hoe kan ik Hang Sheetrock

Gipsplaat is een eenvoudig materiaal te werken. Het is eenvoudig te knippen en op te hangen, en het is erg vergevingsgezind: elke ruwe randen of deuken zullen worden bedekt door modder. Het enige moeilijke deel is de positionering sheetrock boards. Manoeuvreren 70 pond, 4-voet door 8-foot boards is nooit gemakkelijk. Als je veel van de platen hebt om te bewegen, krijg je een gipsplaat haak. Deze gadget maakt het mogelijk een persoon om comfortabel te sjouwen en de positie van gipsplaat panelen met een minimale back-breaking contortion.

Om te beginnen opknoping sheetrock, kies een startpunt en werk je weg langs de muur. Markeer de plaats van keiharde ze zouden moeten zijn 16 inch uit elkaar, maar metingen, met name in kelders, kan een beetje af zijn. Hang wandplaat, zodat de 8-foot zijde horizontaal loopt, en starten vanaf de top naar beneden. Gebruik je schroevendraaier op elk bord te beveiligen met vijf 1¼-inch gipsplaat schroeven langs elk stud dat de raad kruist. Schroeven moeten net onder het oppervlak van de plaat zitten. Als een van hen dieper doordringen in de raad van bestuur, moet u een tweede schroef verwijderd voeg een inch of twee. U kunt speciale manchetten kopen voor uw elektrische schroevendraaier om ervoor te zorgen dat uw schroeven tot zinken gebracht door de juiste hoeveelheid elke keer.

Wanneer u een gevormde panel nodig, markeren de vorm aan de kant die zal worden geconfronteerd buiten. Gebruik een scherp mes om het papier te scoren. Dan, terwijl het toepassen van druk op de achterkant van de snede, klik de plank langs de snede. Voor gaten om lampen, stopcontacten en dergelijke tegemoet te komen, moet u een sleutelgat zaag of een elektrisch roterende tool te gebruiken.

Op naar Mudding

Er zijn tientallen handige tools en gadgets die kunnen maken dat uw mudding proces gaat makkelijker. Maar als de baan klein is, of als u graag alles overzichtelijk te houden, hier zijn de eerste levensbehoeften

Begin met het mudding thescrew hoofden. Voor de meest vloeiende oppervlak, breng een ruime hoeveelheid modder en vervolgens schraap de overtollige met je mes. Wanneer u over de schroef kopbal, houd je mes enigszins plat tegen de wand, niet loodrecht. Breng een tweede laag aan indien nodig.

De meeste professionals liever het toepassen van joint tape met modder. Maar als je onervaren bent, zal zelfklevende tape sterk vereenvoudigen en versnellen het proces. Volg vastbinden door een dunne, gladde laag modder de lengte van de verbinding, Uw 6-inch mes. Daarna laag droog is, volgt met een andere laag, ditmaal met de 12-inch mes. Je doel is een perfect glad oppervlak.

Afronden

Sheetrock stof is smerig spul. In een slecht geventileerde kelder, droog schuren gasmaskers en een hoop opruimen werk vereisen. Je zult veel beter met speciale nat schuren sponzen te doen. Vergeet niet om de spons vochtig (niet nat) te houden, spoel vaak, en je zult het prima doen.

En dat is hoe je sheetrock installeren in uw kelder!