hoe je een lek in een cv-installatie af te dichten

Het hebben van een lek in een cv-installatie kan een nachtmerrie om op te lossen. In het algemeen is het geen gemakkelijke doe het zelf werk, maar als je een beetje ervaring en iemand die je kunt bellen als back-up, kunt u in staat om de situatie zelf op te lossen.

Als uw verwarmingsinstallatie is nog steeds onder de garantie valt, bellen en een afspraak. Werken aan een systeem dat onder de garantie valt kan de garantie.

Stap 1: Controleer uw garantie

Een lek kit zal een vloeistofafdichting dat wordt gegoten leidingsysteem zijn. U kunt vloeibare kit die speciaal is gemaakt voor verwarmingssystemen te vinden. Je moet zeker de instructies zorgvuldig te voorzien lezen. Het gebruik van te weinig zal de kit ondoeltreffend worden, en teveel kan verstoppingen in het systeem te creëren.

Stap 2: Breng de Lek Sealant

Vaak heeft een lek in een verwarmingssysteem een ​​buis moeten worden vervangen. Dit kan een rommelige baan. In sommige gevallen moet de vloer worden opengesneden om bij de betreffende leiding creëren. Als de kit niet werkt is het een goed idee om een ​​professionele diagnose van het systeem.

Stap 3: Neem contact op met een professionele