hoe je een plastic plafondtegel vervangen

Een betegelde plafond kan zeer aantrekkelijk zijn … tenzij ook maar één tegel ontbreekt, dan ziet het er verschrikkelijk. Tegels hebben vaak barsten of breken in de tijd, maar kan worden vervangen door de juiste aandacht en voorbereiding.

Als de plafondtegel u vervangt werd gelijmd in plaats van opgeschort, gebruik dan een schraper of plamuurmes om te gaan rond de randen, zodat je niet een van de goede tegels in de omgeving schaden. Plastic schuim tegels zijn gemakkelijk te breken, vooral oude.

Stap 1-Verwijder de oude Tile

Schraap alle resterende tegels en gedroogde lijm. Soms oude lijm kan krijgen zo hard het is zeer moeilijk te verwijderen. Als dit probleem zich voordoet, gebruik dan een rubberen hamer met de schraper om het los te maken. Het plafond heeft helemaal schoon en vlak zijn zodat er geen oneffenheden vertonen met de nieuwe tegel of voorkomen kleven.

Stap 2-Clear de omgeving

Leg de nieuwe tegel in het gat en zorg ervoor dat het een exacte pasvorm. Als u niet beschikt over enige overgebleven van toen ze werden geïnstalleerd (kijk rond de zolder), dan moet je om wat te kopen.

Stap 3-Dry Run

Als de tegel glijdt keurig op zijn plaats, breng het terug naar beneden en plaats een flinke hoeveelheid lijm op de onderkant. Verspreid het rond zonder de laag te dik. U wilt de tegel naar niveau met de anderen rond het zijn en niet opstaan ​​omdat de lijm te dik is. De beste manier om te vertellen welke methode te gebruiken is eigenlijk om het patroon over van de vorige tegel volgen.

Stap 4-Montage van de nieuwe tegels

Zodra de nieuwe tegel op zijn plaats, zorg ervoor dat er geen lijmresten glijden over de randen. Die lijm wordt geel na verloop van tijd, het creëren van merken rond de rand van de tegel.