hoe stoom reinigen berber tapijt

Berber Carpet s ziet er fantastisch uit, maar ze kunnen echt wat te nemen op zoek na hun best mogelijke conditie te blijven. Het schoonmaken van uw Berber tapijt zal veel gemakkelijker als je een stoomreiniger. Steam reinigen elk tapijt is een van de beste manieren om snel en effectief te reinigen. Deze techniek is geschikt voor elk type tapijt, moet u uw tapijt reinigen om de drie maanden om deze in de best mogelijke conditie te houden.

Stap 1 – Voorbereiden van de Carpet

Ten eerste moet u het tapijt te bereiden door stofzuigen het, moet je dit goed te kunnen doen, zodat er geen losse vezels links op uw tapijt. Je moet nooit stoom te doen op een tapijt dat niet goed is gestofzuigd.

Zorg ervoor dat u zich bewust bent u niet in staat zijn op het tapijt te staan ​​totdat het droog zijn. Dit betekent dat je nodig hebt om erover nadenken bij het kiezen van de tijd kunt u het tapijt reinigen. Het zou ideaal zijn om het schoon te maken net voordat je weggaat op vakantie of uit voor de dag.

Stap 2 – Het vullen van de Steam Cleaner

Vervolgens moet je de stoomreiniger klaar voor gebruik te krijgen. Om dit te doen moet u het reservoir te vullen met water en zet alles op. Zorg ervoor dat het is ingeschakeld en is het genereren van de stoom als het zou moeten zijn. Je moet nooit enige vorm van tapijt shampoo te gebruiken op een Berber tapijt, in plaats daarvan moet u alleen gebruik maken van water in uw stoomreiniger.

Carpet shampoo is te ernstig en kan schade aan uw tapijt te veroorzaken. U moet alleen gewoon water, die vervolgens wordt verhit tot stoom te produceren.

Stap 3 – Stomen Ahead

U moet uw tapijt te verdelen in kleine 3 voet vierkante secties, zodat u zich kunt concentreren op het schoonmaken van een klein gebied van tapijt op een moment. Dit zal ervoor zorgen dat u de best mogelijke resultaten.

Nu werken aan elke individuele 3 voet vierkante doorsnede. Het is een goed idee om te beginnen aan de andere kant van de kamer en werk achteruit naar de deur. Dit betekent dat je niet hoeft op het tapijt te staan ​​als het nog nat is.

Stoomreinigers lijken zeer snel maar werken voor deze om de beste resultaten die u nodig hebt om ongeveer 30 seconden per 3 voet vierkante mogelijk te maken. Dit zal ervoor zorgen dat uw tapijt is niet alleen nat, maar dat de stoom dringt diep in de vezels en ruimt zelfs de meest hardnekkige vlekken.

Stap 4 – Opruimen

U moet nu de stoomreiniger weg schoon te maken en zich te ontdoen van het afvalwater. U dient zich te onthouden van staande op het tapijt pas weer volledig droog is. Berbertapijten een veel dikkere paal en dat betekent dat ze langer dan normaal tapijt drogen duurt. Als er vlekken of vlekken in uw tapijt te blijven dan is het misschien een herhaling behandeling vereisen, kan verschillende bijlagen worden gebruikt om zich te concentreren op hardnekkige vlekken.