hoe te trappen vlek

Stained trappen kan elk huis een meer elegante look. Een reeks verschillende hout effecten kan nu worden gemaakt door middel van een subtiel proces van vlekken, die niet onder druk zal zetten op uw budget. Alles wat nodig is een kleine applicatie en een mate van geduld. Hier is een eenvoudige manier om trappen te bevlekken

De eerste stap is de huidige vlek op de trap te verwijderen. Gebruik een stuk grof schuurpapier en wrijf weg de gebrandschilderde laag van boven naar beneden. Als er een aantal hardnekkige gebieden, gebruik maken van een fijnere korrel schuurpapier om ze te verwijderen. Schuren zal een glad oppervlak dat zal de nieuwe vlek aan de stok te maken. Wikkel de schuurpapier rond elke leuningen en wrijf op en neer herhaaldelijk. Verwijder vuil en puin nadat u deze met een stofzuiger, doek en kleefdoek hebben gedaan.

Step One – Schuren

Bescherm alle gebieden die u niet wilt vlekken door ze te bedekken in afplakband. Leg vellen krantenpapier om extra vlek spatten stoppen. Bevochtig elk gebied met een kleine spons voor het aanbrengen van de vlek, omdat dit de vlek gelijkmatig verspreid zal helpen. Gebruik een kleine schuine penseel zachtjes toepassen van een eerste laag van de vlek op de bovenkant en zijkant van elke stap. Beweeg de verfkwast in dezelfde richting als de houtnerf. Wacht op deze eerste laag te drogen en gebruik een grotere penseel meer vlekken aan de rest van de stap. Herhaal dit proces meerdere keren een donkerdere kleur effect, indien nodig.

Stap twee – Breng Stain

De meerderheid van de trappen hebben leuningen dat helemaal naar beneden naast de trap lopen. Hetzij wachten tot de vlek op de trap is gedroogd of een kleine ladder leuningen openen van de andere kant. Bevochtig elke leuning en gebruik een grote doek om ze te kleuren. Een kleine hoeveelheid van de vlek doekje om het weefsel in de richting van de houtnerf. Laat de vlek om elke keer te drogen en herhaal het proces tot de kleur overeenkomt met de trap.

Stap drie – leuningen

Elke fragmentarisch gebieden die zichtbaar lichter dan de rest van de trap zal een laagje vlek nodig. Breng dit voor de rest van de vlek droogt. Dit is belangrijk omdat het zal voorkomen dat uw werk uit te kijken fragmentarisch en onprofessioneel.

Stap vier – Fragmentarisch Areas

De laatste stap te voltooien is het aanbrengen van een laagje vernis hout naar de trap. Wacht totdat de vlek is opgedroogd en het gebruik van een klein penseel om hout vernis van toepassing op alle gebieden die zijn ingekleurd. De lak zal de trap een glanzende uitstraling te geven. Dit is belangrijk omdat het lakbeschermlaag nuttig is voor kleurdiepte u gedurende het kleurproces gecreƫerd. Het zal ook zorgen voor een beschermende laag die het lood effect in de plaats voor de komende jaren zal blijven.

Stap vijf – Varnish