hoe te vervangen en te isoleren oven leidingwerk

Furnace luchtkanalen helpt om de centrale airconditioning en oven systemen aan te sluiten in uw huis met de verschillende openingen en radiatoren. Deze kanalen zijn niet alleen belangrijk voor de goede werking van de oven, maar ze zijn ook zeer moeilijk te handhaven.

De kanalen zijn meestal gevestigd in kleine, benauwde delen van het huis. Ze worden omringd door glasvezel isolatie die kan schadelijk voor zowel uw huid en je longen. Volg deze stappen en wees voorzichtig bij het vervangen van uw oven leidingen.

Stap 1 – Plaats Goten rond het huis

Omdat het moeilijk is om in en uit het gebied waar uw leidingen liggen te krijgen kan zijn, is het een goed idee om de lay-out reserveonderdelen vervangende leidingen in geschikte gebieden in uw woning voordat u begint. Dit zal u toelaten om uw project voort te zetten met een minimale reizen tussen uw kelder, zolder, kruipruimte, of andere gebieden.

Stap 2 – Toegang en Demonteer Leidingen

Zoek een goede plek om uw project te beginnen. De locatie moet gemakkelijk toegankelijk zijn en hebben veel licht. U kan nodig zijn om een ​​zaklamp of hoofdlamp te gebruiken voor een aantal onderdelen van het project. Toegang tot de leidingen en verwijder de isolatie uit om hen heen. Doe dit heel voorzichtig, en zorg ervoor dat zwaar beschermende handschoenen, een gezichtsmasker, en alle andere beschermingsmiddelen die nuttig kan zijn te dragen. Bestudeer de kanalen om hun aansluitpunten te vinden. Ze worden meestal bij elkaar gehouden met schroeven of bouten. Verwijder ze en leg de stukken op een veilige plaats, zodat ze later kunnen worden gebruikt.

Stap 3 – Vervang de Duct Pieces One at a Time

Vervolgens vervangt de buis stukken één voor één. Begin vanuit een centraal punt en stukken naar buiten te vervangen vanaf daar. Zorg ervoor dat u volg alle instructies van de fabrikant kanaal om ervoor te zorgen dat het kanaal goed is aangesloten. Je moet niet alleen voor zorgen dat de leiding stukken zijn verbonden via hetzij bouten of schroeven, maar ook dat ze zijn verpakt in duct tape om voor een betere isolatie. Als de kanalen niet goed zal houden, gebruiken plastic koker banden voor de bevestiging op het dak above.When u het register boot of andere gebieden waar de kanalen zal moeten verbinden met het centrum van lijnen, volgt u de instructies van de fabrikant voor het installeren van hen te bereiken. Zorg ervoor dat de gewrichten in duct tape wrap ook.

Stap 4 – Vervang de isolatie

Nadat u de kanalen in alle of een deel van uw huis hebt vervangen, verder met het navullen van de gebieden rond de leidingen met isolatie als dat nodig is. Nogmaals, het werk voorzichtig om letsel te voorkomen. Verpak de leidingen goed met isolatie. Hierdoor zal elektriciteit te houden kosten laag, omdat het ervoor zorgt dat de oven kan functioneren op een optimaal niveau.