hoe te wervelen klaar bent met een gipsplaten plafond

Een vlakke gipsplaten plafond oppervlak kan verschijnen saai, maar een geweven of wervelde afwerking kan visuele rente toe te voegen. wervelingen toe te voegen aan uw plafond zal onvolkomenheden op uw gipsplaten te verbergen. Het zal je kamer zien er een stuk beter. Dit moet niet een lastige klus zijn, maar je moet voorzichtig zijn om je tijd te nemen en het goed te doen. U kunt geld besparen als je dit werk zelf te doen.

Verwijder al uw meubels om ervoor te zorgen dat de verf van uw bank niet vlekken. Gebruik dekzeilen om de vloeren te beschermen en ervoor te zorgen dat alles goed bedekt is. Gebruik tape van uw schilder langs de randen van het plafond op de muur en in de hoeken. Alles wat aan uw plafond is bevestigd dient te worden aangegeven met tape. Dingen als je lamp en ventilator aan het plafond moeten tape rond de randen. Bedek alles wat je niet wilt verf op.

Stap 1 – Prep uw Kamer

Vervolgens is het tijd om uw primer van toepassing op de gipsplaten plafond. Gebruik een penseel voor de randen. Neem de tijd en doe een goede baan. Met behulp van de kwast kan vervelend zijn, maar het zal een puinhoop te voorkomen. Zorg ervoor dat uw kanten zijn gegrond en gebruik vervolgens de verfroller. Prime jouw rol en bestrijken het hele plafond. Laat de primer drogen vierentwintig uur voordat u verf aan te brengen.

Stap 2 – Prime Time

Schudden en wakkeren je lak voor de gipsplaten plafond. Roer de verf grondig met de houten verf roerder. De vaste stoffen worden meestal volledig gemengd met de vloeistoffen van de lak. Zorg ervoor dat het een effen kleur. Open het om te zien of er vloeistof pooling in de verf en meng dit tot je een gladde, consistente, vloeistof.

Stap 3 – Prep uw Paint

Leg een dikke laag verf textuur in een gebied op uw gipsplaten plafond. Breng de verf in kleine gedeelten van ongeveer 3 x 3 overspanningen. Gebruik een penseel rond de randen en gebruik een rol in het midden. Om uw ontwerp te maken, gebruik dan een troffel. Duw het tegen de textuur verf stevig vast en draai de troffel rond. Zorg ervoor dat de troffel wordt volledig ondergedompeld en heeft betrekking op een volledige cirkel.

Stap 4 – Breng wat Texture

Als je schildert, moet je techniek nauwelijks overlappen de eerste swirl voordat u naar de volgende te bewegen. Nadat u in de buurt is voltooid, maak een andere omgeving. Doe dit en krul uw troffel, tot de kamer klaar is. Voor het beste resultaat, neem de tijd en werk langzaam.

Stap 5 – Afronden

Sluit uw plafond en laat het drogen voor een volledige 24 uur. Na het volledig droog is, kunt u het zeil en schilder tape te verwijderen en brengen in uw meubilair. Zorg ervoor dat de kamer is goed geventileerd, zodat de verfdampen niet iedereen treffen.

Tot slot kunt u erop vertrouwen dat u een aanzienlijke hoeveelheid geld hebben bespaard door het doen van het werk zelf. Leun achterover in uw meubels en geniet van de nieuwe designer look.