hoe u uw goten op lekken te testen

Bedreven in het re-purposing meubilair, de bouw van haar eigen, of betaalbaar verfraaiing van gebruikte meubelen, KC Morgan is een professionele freelance schrijver, met artikelen en blog posts die op tientallen sites.

Water is gevaarlijk omdat het stiekem. Goten direct water uit de buurt van de fundering van het huis, want dat is waar het water doet de meeste schade. Water zal eroderen bodem, maken schimmel en chip weg bij de structurele integriteit van het gebouw, wat kan leiden tot grote problemen. Leer de juiste manier om het te ontdekken voordat deze schade aan uw huis. Test uw dakgoten lekken, en zorg ervoor dat ze goed functioneren om ervoor te zorgen dat u uw huis veilig te houden.

Onderhouden van uw Goten

Dakgoten vaak verstopt raken door bladeren en ander vuil. Handhaving van goten en lekken te voorkomen door ze regelmatig te reinigen. Twee keer per jaar, in de herfst en de lente, is de beste tijd om dakgoten schoon te maken.

Test Them

Zodra goten zijn vrij van afval, ze te testen op lekken om eventuele noodzakelijke reparaties uit te voeren.

Dus, heb je sommige lekken Got

Als uw dakgoten lekken, het is niet het einde van de wereld. De meeste lekken kunnen gemakkelijk worden opgelapt. Als het beschadigde gebied te repareren, kan een stuk van het gootsysteem vervangen. Goten kunnen lekken te ontwikkelen voor een aantal redenen. Alles, van eenvoudige roest tot ernstige stormschade kan gaten die voorkomen dat uw dakgoten goed functioneert veroorzaken.

Keep Your Goten gezond

Patch kleine gaatjes met dakbedekking cement of een metalen reparatie patch kit. Aluminium knipperen kan worden gebruikt om gaten in aluminium dakgoten herstellen. Wanneer patchen gaten niet werkt, knip de sectie van de goot die is beschadigd en plaats een nieuw stuk. Gutter reparatie kits kunnen worden gekocht in bouwmarkten.

Houd uw goot systeem functioneert met regelmatig onderhoud. Controleer op lekkage en herstel ze als je ze vinden. Lekkende goten zal water naar plaatsen die moeten worden beschermd tegen erosie te krijgen. Een gezond goot is essentieel voor behoud van een goede drainage rond het huis, dus neem de tijd om te zoeken naar lekken. Hoe sneller je vinden en oplossen van de problemen, hoe kleiner die problemen blijven. Toen verliet onverzorgd, kleine problemen worden echt grote problemen.