hoe calcium hardheid te testen in uw hot tub

C alcium hardheid test voor uw hot tub is nodig om te bepalen of het calcium in het water is schadelijk uw hot tub apparatuur. Calcium hardheid tests moeten worden uitgevoerd bij elke water verandering en op een maandelijkse basis. Het is een eenvoudig proces om te controleren of calcium hardheid voor uw hot tub met de hulp van teststrips.

U kunt kopen calcium hardheid teststrips gemakkelijk als ze zijn verkrijgbaar in het zwembad aanbod retailers en vele hardware of thuis verbetering winkels. Het is belangrijk de hoeveelheid water u testen kennen. Wanneer de juiste hoeveelheid water, zoals voorgeschreven door de teststrip aanwezig is, dompel de calcium hardheid teststrips in het bad zonder water te storen.

Tools die u nodig

Wacht een tijd voordat het controleren van de resultaten. Om de juiste resultaten te krijgen is het noodzakelijk te wachten op de juiste tijd. Lees het etiket van de teststrip en vergelijk het met de legende die bij de testkit.

Stap 1: Gebruik van teststrips

Wees voorzichtig om de handen droog te houden terwijl u de strip. Ook moet het water niet worden geschud of verstoord voor het uitvoeren van deze test.

Stap 2: Controleer de resultaten