hoe de interne pinhole corrosie van koperen leiding te repareren

Mettertijd koper kunnen corroderen en beschadigd, hoewel pinhole corrosie aan de binnenkant van koperen buis en is vrij zeldzaam het kan duur rechtzetten zijn. Door te leren hoe dit te repareren project zelf te doen kun je jezelf te redden een fortuin. Er zijn een aantal verschillende methoden die kunnen worden gebruikt om inwendige pinhole corrosie van koper Leidingreparatie afhankelijk van de omvang en de oorzaak van het probleem.

Neem een ​​kijkje op de buis en beslissen over de aard van de schade die wordt veroorzaakt. Als de schade vrij kleine dan zou het mogelijk zijn om de buis patch om het uit te zoeken, maar in sommige gevallen de enige mogelijkheid is te snijden en vervang de buis. Besteed tijd te beslissen wat u precies wilt doen, zodat je reparatie kan krijgen en uitzoeken van het probleem het beste wat je kan.

Stap 1 – Het beoordelen van de schade

Zodra u een kijkje nemen op het probleem te hebben genomen is het dan tijd om te proberen en te beslissen precies hoe je gaat om dit te corrigeren. Er zijn een paar verschillende opties die u kunt nemen om gecorrodeerde koperen pijp op te lossen, sommige van deze zijn vrij eenvoudige reparaties, maar anderen zijn veel ingewikkelder.

Stap 2 – Beslissen over een cursus van actie

Koperen pijp corrosie is zeer zeldzaam, maar het kan behoorlijk duur te corrigeren. U moet zorgvuldig kiezen voor de beste optie voor het sorteren van uw gecorrodeerde koperen pijp.

Stap 3 – het solderen van de Pipes

Als er zeer kleine pinhole gecorrodeerde zones van de buis dan het probleem kan worden opgelost door het solderen van de leidingen. Solder is een metaal met een relatief laag smeltpunt, betekent dit dat het is heel gemakkelijk om mee te werken. Bij het solderen pijpen kunt u eerst beginnen met het aanbrengen van flux naar het gebied van de beschadigde pijp. Dan propaan gasbrander wordt gebruikt voor het verwarmen van de buis totdat de flux begint te smelten. Op dit punt soldeer wordt toegepast wanneer het smelt en vul het gat. Deze oplossing werkt goed voor kleine reparaties, maar het vereist speciaal gereedschap.

Stap 4 – epoxyhars

Epoxyhars kan ook worden toegepast op de binnenkant van de pijpen te verzegelen eventuele kleine spleten. Dit is een veel eenvoudigere oplossing te solderen omdat de hars kan eenvoudig worden toegepast worden bakken naar beneden de buizen. Hierdoor ontstaat een zeer sterke binding omdat het een stof die niet in water oplosbaar.

Stap 5 – Snijden en vervangen Pipe

Een andere optie is om uit te snijden het gedeelte van de buis met behulp van een ijzerzaag, na deze kunt u dan gebruik maken van aansluitingen en soldeer aan de 2 delen van de pijp met elkaar te verbinden.

Stap 6 – Re-sanitair House

De duurste optie is om opnieuw te peilen uw hele huis, dit is erg duur en hoewel het het probleem zal genezen voor nu is er geen manier om te garanderen dat het nooit meer zal gebeuren.