hoe gestapelde stenen fineer repareren

Gestapelde stenen fineer is een dunne steen tegel die wordt gebruikt in plaats van zwaardere, duurdere stenen. De werkelijke uiterlijk is als die van een gestapelde stenen muur, maar het is veel gemakkelijker te installeren en te hanteren. Veel huiseigenaren maken gebruik van een gestapelde stenen fineer langs hun open haard of buitenmuur. Na verloop van tijd kan de gestapelde stenen fineer beschadigd raken. Het herstellen van het fineer is eenvoudig te doen met elementaire tegel werken vaardigheden.

Alvorens iets te doen over het herstellen van uw gestapelde stenen fineer muur je nodig hebt om de schade eerst een historisch overzicht. Dit zal beter helpen te bepalen wat er precies gedaan moet worden. U mag alleen een eenvoudige gebroken tegel te repareren, repareren van een scheur, ter vervanging van een paar fineer tegels, of opnieuw de hele muur. Wat het ook is dat je door de tijd neemt om te kijken over de exacte behoeften kunt u ervoor zorgen dat u alle beschikbare gereedschappen en materialen zullen zijn.

Stap 1: het onderzoek van de schade

Als de tegel niet te erg beschadigd is kunt u in staat om gewoon te doen een snelle reparatie. Deze taak zal bestaan ​​uit het aanbrengen van een aantal tegels cement dat is dezelfde kleur als het fineer. Dit kan het beste gebeuren als het op een plaats waar de scheur niet zichtbaar zal zijn. Echter, als de scheur is langs de grout, of op een hoek, dan moet je om het te vervangen. Spreid het cement over de spleet en weg te vegen overtollig. Zorg ervoor dat het glad is, zodat het plat zal drogen.

Stap 2: Reparatie Gebarsten Tegel

Als er slechts één beschadigde tegel, dan is het gemakkelijk vastgesteld door eenvoudig vervangen. Sinds gestapelde stenen fineer is eigenlijk een tegel product, moet u in staat om vervangende onderdelen te vinden bij uw plaatselijke tegel winkel. Het is ook een goed idee om extra tegels te kopen wanneer je aan het doen bent de eerste installatie.

Stap 3: Vervang de beschadigde Tile

Met het oog op de oude tegel fineer te verwijderen moet je om weg te beitel de specie dat is rond de gehele omtrek. Gebruik een kleine bladen beitel en gemakkelijk chip uit de specie, die zeer voorzichtig om geen andere tegels niet te beschadigen.

Stap 4: Beitel Out Grout

Zodra de specie wordt verwijderd, dan zul je de beitel te gebruiken om los te wrikken uit de beschadigde fineer stuk. Wees voorbereid op een heleboel stukken als de tegel zal zelden uit te komen in een stuk. Zodra de fineer stuk wordt verwijderd, schraap de overtollige mortel of lijm die hij vasthield aan de steunboard.

Stap 5: wrikken Beschadigde Veneer

Met een gladde steunboard kun je dan van toepassing een aantal nieuwe lijm, of tegels mortel. Spreid het gelijkmatig uit. Druk op de nieuwe gestapelde stenen fineer tegels in de juiste positie en geef het een lichte “wiebelen” in te stellen in de mortel. Laat het drogen ‘s nachts.

Stap 6: Installeer New Stocked Stone Veneer Tile

Stap 7: Breng Grout en Clean

Na de tegel droogtijd heeft, breng enkele grout de naad tussen de nieuwe tegel fineer en anderen. Maak het glad met een grout tool. Na het genoeg te vegen, schoon te maken uit de overtollige specie droog is.