hoe je deck vlek strippen

Het is een gemeenschappelijk optreden voor mensen in de markt voor een huis aan een dek waarvan de vorm en grootte ze lief te hebben en waarvan het dek vlek ze niet zo graag te vinden. In plaats van afbreken van het dek of voorbij laten gaan de woning geheel, zullen sommige potentiële kopers besluiten dat ze liever strippen het dek vlekken op zichzelf en de kleur. Als je kunt zien langs de vlek op het dek en kijk naar de constructie zelf, zou je geneigd zijn om de kleur te veranderen om iets dat past bij uw ontwerp smaak zijn.

Het eerste wat je moet doen als je wilt om de vlek strippen af ​​van uw houten dek is om zand het hout naar beneden. Je wilt minimaal 2/3 van de kleur omhoog te trekken. Altijd zand met het graan en niet tegen. De richting van uw bandschuurmachine moet parallel met de houtnerf zijn, gaande van begin tot eind in plaats van links naar rechts.

Nadat u het dek naar beneden zo ver heb geschuurd, is het tijd om het zand opnieuw met het fijne schuurpapier om ervoor te zorgen dat u trek je zoveel kleur als je kunt. U wilt ook buff uit de ruwheid van het medium schuurpapier;. Oef! Je moet pijn doen door nu. U kunt een pauze te kort te nemen, rust assurred.

Wood stripper is een soort van als verf stripper of bleekmiddel, maar voor hout. Het is ontworpen en ontwikkeld in de vezels van het hout om te gaan en trek dingen uit te halen. Doel van schuren zoveel is ervoor te zorgen dat de stripper moet zo weinig mogelijk te werken, omdat aangezien het op het hout en trekt kleuren worden toegepast, enige opnieuw in te zetten door een overvloed aan pigmentconcentratie.

Neem contact op met de aanwijzingen op de achterkant van uw hout stripper container, en controleren hoe lang het heeft om daar te zitten voordat u het oppervlak af te vegen. Times zal variëren met verschillende producten. Het dragen van uw bril, masker, en rubber handschoenen aan en oefen je stripper met het graan met uw doek. In de richting van de houtnerf, veegt naar de planken, zorg om ze nat, maar niet te genieten.

Loop weg en neem een ​​pauze voor zo lang als het hout stripper de fabrikant zegt. Wanneer die tijd voorbij is, ga terug en veeg het oppervlak schoon. Sommige van deze producten zijn onmiddellijk, dus zorg ervoor dat u de aanwijzingen te lezen.

Dat is het, je kaal hout klaar voor nieuwe vlek, verf, of kit hebt. Er kan enige pigment achtergelaten in het bos, maar het zou niet genoeg zijn om in te grijpen of de kleur van elke beits of verf zet je op de top van het zijn. Nu kunt u beslissen hoe u wilt re-seal, beits, of verf uw houten dek.