hoe je een concreet vogel bad af te dichten

Indien u graag uw concreet vogel bad geven wat extra bescherming tegen de elementen, moet u overwegen te dichten. Niet alleen is het afdichten van een vogel bad eenvoudig, maar het kan een lange weg te gaan in het verlengen van de levensduur van het bad.

Voordat u uw vogel bad kunnen dichten, moet u het een grondige reiniging. Begin deze stap door het combineren van warm water met een milde merk van vloeibare zeep binnenkant van een lege spuitfles. Vervolgens sluit de fles en schud totdat uw reinigingsmiddel krijgt vorm. U moet nu uw nieuw gevormde reinigingsmiddel toepassen op uw vogel bad en ga verder schoon te maken uit elke aangekoekt vuil of vuil met behulp van een harde haren borstel. Zodra het bad goed is schoongemaakt, gebruik dan een tuinslang af te spoelen alle resterende sporen van uw het schoonmaken oplossing, geef uw vogel bad ruim de tijd om te drogen.

Stap 1 – Maak je Concrete Bird Bath

Nadat uw beton vogel bad volledig droog is, bent u klaar om uw sealer toe te passen. Begin dit proces door het leggen van uw vogel bad op de top van een klein zeil of een eenmalig handdoek. Gebruik vervolgens een kwast om uw sealer toe te passen in een brede, gelijkmatige bewegingen. Bij het uitvoeren van deze stap, zorg om ten minste twee lagen sealer naar elk deel van het bad. Zodra u de juiste hoeveelheid sealer hebt toegepast, zodat de sealer te drogen voor 2 tot 3 dagen, dan vul het met vers water.

Stap 2 – Breng uw Sealer

Ook bij de keuze van een geschikte sealer voor vogel bad, een punt van het selecteren van een niet-toxisch merk als alternatief is bekend gezondheidsproblemen bij vogels veroorzaken.