hoe je een douchekop vervangen

In de afgelopen 25 jaar, heeft Murray Anderson vrijwel elke home improvement project denkbaar aangepakt. Een fervent DIYer, heeft hij opgewaardeerd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn huizen allemaal op zijn eigen. Nu heeft hij zijn focus zich tot het delen van die kennis met zijn lezers.

We houden allemaal van het gevoel van een lekkere warme douche. Het hebben van het warme water lopen over onze lichamen is een of andere manier rustgevend en verkwikkende tegelijk. Echter, al dat water dat uit onze douchekoppen betekent miljarden liters water letterlijk naar beneden de afvoer. En denk maar aan het feit dat al dat water moest worden verwarmd voordat het werd aan uw douche. Misschien is het tijd om te overwegen het nemen van uw oude douchekop en te vervangen door een nieuwe low flow douche kop;. Nu, we weten allemaal nog de oorspronkelijke low-flow douchekoppen die niets meer dan beperken de waterstroom, als gevolg van een douche waar ging doen je moest rond te rennen om nat te worden. Maar de huidige low-flow douchekoppen zijn opnieuw ontworpen en opnieuw ontworpen om zaken als controle druppelgrootte doen en meng water met lucht. Dus terwijl ze water en energie te besparen, hebben ze het gevoel van een oude volledige stroom douchekop;. Als extra bonus, al deze douche-technologie is goedkoop. U kunt een low-flow douchekop te krijgen voor minder dan $ 10, en zelfs een dure moet men niet meer kosten $ 100. Als u $ 8 of $ 10 per maand kunt besparen op uw water en stookkosten, na ongeveer een jaar, ben je voor het spel.

Stap 1 – Verwijder de oude douchekop

Dus, hoe ga je over het vervangen van uw oude douchekop met een nieuwe energie-efficiënte één? Het is makkelijk. Schroef gewoon het oude hoofd van de watervoorziening. Om dit te doen, controleer dan eerst aan de onderzijde van de douchekop voor een kleine schroeven en verwijder ze (als die er zijn). De meeste douchekoppen daadwerkelijk kan worden losgeschroefd met de hand, maar als het niet kan bewegen, gebruik maken van een Toenemende moersleutel of een paar Vise Grips en draai het. Draai langzaam en houd de waterleiding terwijl je het losschroeven van de douchekop – u niet wilt dat het een plotselinge ruk geven en breek de aanvoerleiding.

Stap 2 – Installeer de nieuwe douchekop

Uw nieuwe douchekop zal gewoon schroef terug op dezelfde manier. Echter, voordat de installatie van de nieuwe douchekop, zet een aantal PTFE tape of pijp dope op de schroefdraad van de waterleiding. Dit zal ervoor zorgen dat je geen vervelende druppels te krijgen van die nieuwe douchekop; TIP:. Als u een sleutel te gebruiken op uw douchekop, eerst op de kaken van de sleutel met plakband, zodat u het oppervlak van het niet zal ontsieren de douchekop;. het is zo simpel als dat. U kunt uw steentje bijdragen aan het milieu te helpen op nog genieten van dat groot gevoel van een oude tijd douche.