hoe je een goede aannemer van een slechte aannemer vertellen

In de afgelopen 25 jaar, heeft Murray Anderson vrijwel elke home improvement project denkbaar aangepakt. Een fervent DIYer, heeft hij opgewaardeerd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn huizen allemaal op zijn eigen. Nu heeft hij zijn focus zich tot het delen van die kennis met zijn lezers.

Het is niet altijd gemakkelijk om een ​​goede aannemer te vinden en kan zelfs neem je wat tijd en een behoorlijke hoeveelheid inspanning. Een deel van het probleem is slecht aannemers vaak kijken en klinken als goede aannemers aan het begin van een baan, maar hun ware aard te onthullen zodra het werk is aan de gang. Zodat je kunt zien als hij je te maken hebt met een potentieel slechte aannemer of hebben echt vond een goede, hier is wat te vertellen verhaal tekenen van beide types van aannemers.

Bad aannemers zijn meestal zeer sympathiek en beloof je veel goede dingen tegen zeer redelijke prijzen. Helaas kunnen ze meestal niet volgen door op hun beloften en niet in de buurt om het werk daadwerkelijk af te at all. Hier zijn een paar andere kenmerken van de slechte aannemers

Goede aannemers geven een totaal andere reeks kenmerken. U kunt meestal vertellen heb je een goede aannemer wanneer uw aannemer

Een ander kenmerk van ‘goed’ aannemers is dat ze zijn vaak erg druk. Je mag niet in staat zijn om ze te krijgen als je ze wilt, maar in de meeste gevallen zou je er goed aan doen om te proberen en uw plannen aan te passen, zodat je een ‘goed’ aannemer kan krijgen ‘. Het werken met een ‘slechte’ one is een ervaring die je gewoon niet willen om door te gaan.