hoe je een hydraulische drukmeter te vervangen

Wanneer de hydraulische manometer op een stuk van mechanische apparatuur begint te mislukken, moet u deze onmiddellijk vervangen. Als de hydraulische manometer niet goed werkt, dan is de hydraulica zou kunnen mislukken. De hydrauliek kan remmen de macht, een koppeling, een laadbak of een andere bewegende apparaten, dus er kan ernstig letsel staat te gebeuren als ze niet zijn. Vervangen van de hydraulische manometer op het hydraulisch systeem is niet een overdreven moeilijk proces. Echter, er zijn een aantal stappen die u moet nemen om dit met succes en zonder problemen te doen.

Voordat je kunt los te maken van de hydraulische manometer, moet u een van de druk die op dit moment in de leidingen los te maken. Dit kan met een overdrukklep, of eenvoudig aftappen de oude hydraulische vloeistof. Zet een emmer onder de uitstroom ventiel en open het eruit lopen de vloeistof.

Stap 1: Maak hydraulische druk

Na al het vocht is uit het systeem zijn verwijderd, kunt u vervolgens opstijgen de hydraulische manometer. U zult merken dat er een moer aan de onderkant van de meter meter die u kunt gebruiken met een verstelbare moersleutel. Stel de sleutel om de juiste grootte van de moer. Plaats de sleutel op de moer en zorg ervoor dat de sleutel veilig is. Draai de meter in een tegen de klok in draaien tot de manometer los te maken. Zodra de manometer genoeg is losgemaakt, kunt u vervolgens verwijderen met uw hand.

Stap 2: Verwijder Oude manometer

Neem een ​​kijkje op de huidige toestand van de draden in de stengel waar de manometer was gehuisvest. U kan nodig zijn om een ​​kraan te gebruiken en sterven om te corrigeren de draden als ze zijn doorkruist door de vorige manometer. Als de draden er goed uitzien dan kun je uitblazen vuil en ander vuil met een aantal perslucht. Deze kan bestaan ​​uit een blikje lucht of met een luchtcompressor.

Stap 3: Clean Threads

Voordat u de oude hydraulische drukmeter kunnen vervangen door een nieuwe, moet u ervoor zorgen dat er geen lekken zijn die kunnen leiden tot de meter om een ​​valse lezing te geven. De teflon tape is een geweldige manier om dit te doen, want het is makkelijk aan te brengen en daarmee dicht draden. Veel loodgieters gebruiken dit soort tape af te sluiten waterlekken. Begin aan de bovenkant van de draden en wind de tape omheen tot aan de bodem te bereiken. Controleer of alle draden zijn bekleed met de band en dat deze stevig in de schroefdraad gedrukt.

Stap 4: Zet Tape op Threads

Plaats de nieuwe meter op de stam en beginnen om het vastschroeven. Wees zeer voorzichtig niet over te steken draad de meter zoals u het te hechten aan het systeem. Houd het rechtop en draai het zo veel als je kunt met je hand. Zodra het krap is, kunt u de verstelbare moersleutel gebruiken om het knus. Niet te strak. Vervang de hydraulische vloeistof en de manometer moet beginnen correct meten.

Stap 5: Vervang de hydraulische druk Gauge