hoe je een marmeren aanrecht te verzegelen

U hebt gekocht dat prachtige marmeren counter-top van je dromen, en uiteindelijk had geïnstalleerd. Dus ben je waarschijnlijk afvragen hoe de marmeren counter-top af te dichten om het te beschermen tegen slijtage door dagelijks gebruik toch? Nou geen zorgen, want we zijn hier om te helpen en met een paar eenvoudige instructies kun je leren hoe je jezelf te verzegelen uw prachtige marmeren counter-top.

Bezoek uw lokale hardware en zorg ervoor dat een sealer die speciaal is gemaakt voor het afdichten van marmeren contra-tops te kopen. Als u hulp bij het vinden van het juiste product moet je kunt altijd vragen een winkel associate.

Stap 1 – De aankoop van een Sealer

Stap 2 – Het schoonmaken van Off the Counter-top

Stap 3 – Het afdichten van de Counter-top

Verwijder alles uit van de top van de counter-top met inbegrip van alle apparatuur, specerijen, en al het andere. Volgende met een zachte schone doek te verwijderen al het stof en kruimels die nog zou kunnen zijn op de counter-top.

Stap 4 – Laat de Sealer tot droge huid

Maak de counter-top met een schoner speciaal gemaakt voor de marmeren counter-top. Bij het doen van deze mist de stofzuiger en laat het het zitten op de counter-top voor ongeveer 30 seconden voordat vegen het gebied schoon met een doek of spons. Vervolgens met behulp van een schone, droge handdoek droog de counter-top.

Stap 5 – Wanneer Aangebroken

U kunt een borstel of een schone doek gebruiken om de sealer toepassen op uw nieuwe marmeren counter-top. Wanneer dit te doen moet u de sealer laten drogen gedurende ongeveer vier minuten. Het proces moet in secties worden afgerond, zodat je nodig hebt om stap 2 en 3 herhalen totdat de gehele counter-top is verzegeld. Let op: de verzegeling proces alleen moet ten minste twee keer worden voltooid om de juiste coating en afdichten van de marmeren counter-top te verzekeren plaatsvindt.

Wanneer de gehele marmeren counter-top is afgedicht ten minste tweemaal te geven de marmeren counter-top ruim de tijd om te drogen voordat u items op terug. De tijd kan variëren, afhankelijk van het type sealer dat je zo gekocht zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig te lezen op het product.

Houdt u er rekening mee dat niet alle marmeren contra-tops vereisen verzegelen dus zorg ervoor dat u contact opneemt met een professional op het moment van aankoop, omdat er verschillende soorten marmer werkbladen die er zijn. Afdichten van een marmeren counter-top die vereist dat het moet worden ingevuld op zijn minst op jaarbasis, omdat dit hen zal helpen om hun nieuwe uiterlijk te houden.