hoe je een plafond met hoed kanalen 1 geluidsdicht

Om een ​​plafond geluidsdicht, moet u meer dan alleen maar het opzetten van een aantal gipsplaten en verf over het te doen. De gipsplaten is niet een erg goede geluidsisolatie agent in en van zichzelf. Om echt te dempen het geluid, gebruik maken van een “hoed kanaal.” Deze metalen kanalen omleiden het geluid in geluiddempende materiaal.

Als u op zoek bent naar een deel van uw huis geluidsdicht, zij het een home recording studio, home movie theater, slaapkamer, workshop, of iets anders, volg de eenvoudige stappen hier en in deel 2 van deze serie hoed kanalen te installeren in uw plafond .

Stap 1-Bereid de Ceiling

Als deze muur is onderdeel van een nieuwe constructie, kunt u deze stap overslaan. Anders moet je de gipsplaat of ander materiaal waaruit het plafond is gemaakt verwijderen. Doe dat, en als je naar beneden om kale balken, ontkoppel alle lichten.

Stap 2-Bevestig geluiddichte Clips aan de balken

De reden dat de hoed kanalen goed werken is omdat ze geen van de balken zijn bevestigd. Dit betekent dat ze niet gemakkelijk geluidsgolven overbrengen naar een aangrenzende materiaal. Gebruik wat geluidsisolatie clips op de hoed kanaal uit de buurt van de balken en gipsplaten te houden. Bevestig ze met kleine schroeven op een afstand van ten minste 10 inch.

Stap 3-Measure en Cut

Meet uw balken aan het bedrag van de hoed kanaal dat u nodig heeft te bepalen. Dan snijd de stukken met een hack zaag of decoupeerzaag.

Stap 4-Start installeren Hat Channels

De hoed kanalen zullen worden geplaatst in de balken met de kleinere flens wees naar het dak. De grotere flens zal worden naar beneden gericht, in de richting van de vloer. Maak de hoed kanalen met de geluiddempende clips, dus er is geen overdracht van trillingen door middel van schroeven of andere metalen bevestigingsmiddelen. Start in de verste hoek van de kamer en installeer een hele rij.

Stap 5-Repeat Installatie

Eens die eerste rij om de geluiddempende clips bevestigd is, herhaal het proces de hele kamer. Wanneer u een lamp te komen, knip de vorm van het met een decoupeerzaag. Dan til de hoed kanaal op zijn plaats over de armatuur.

Stap 6-Bevestig Soundproof Material

Om uw plafond een beetje meer bescherming te geven, kunt u een aantal geluidsisolatie schuim toe te voegen. Het kan direct worden bevestigd aan het hoofddeksel kanaal wat lijm of geplaatst in de ruimte tussen het kanaal en de draagbalk. Dit materiaal kan komen als een spray, in foam strips, of als een dunne film die u kunt toepassen over het hele plafond zoals u zou een dampscherm.

Dat is het voor deel 1; je hoed kanalen zijn geïnstalleerd. Om ze te bedekken met gipsplaat en het werk afmaken, verder naar deel 2.