hoe kunststof panelen te herstellen

Het herstellen van kunststof panelen is een gemakkelijke taak te volbrengen. Wanneer deze panel worden geconfronteerd met de trauma’s van het leven, die zij nodig hebben snelle reparatie om ze te herstellen naar hun oorspronkelijke schoonheid.

Neem het wasmiddel en was het paneel. Door het mengen van het wasmiddel met warm water, krijg je een mooie mix die een sterke schoner zal zijn. Het vet en vuil moeten van de plastic paneel worden verwijderd om de reparatie beginnen.

Stap 1 – Wassen

Kijk over het paneel en zoek geen krassen of beschadigingen. Controleer ook het paneel voor alle indicaties van beslaan. De zon kan veroorzaken beslaan, en dit kan niet worden vastgesteld wanneer het diep in het paneel.

Stap 2 – Het inspecteren

Neem een ​​knijpfles en vul deze met acryl cement. Breng het cement op scheuren in het paneel. Vergeet niet om slechts een dunne laag van het cement. Te veel cement schade kan toebrengen.

Stap 3 – Cementeerwerkzaamheden

Pak je boor en sluit de katoen polijsten hoofd aan. Begin polijsten de bekraste gebieden. Nadat dit is gedaan, veegt het paneel met een doek.

Stap 4 – Buffing