hoe samen gescheurde jeans naaien

Gescheurde jeans zijn een fashion statement voor sommige mensen, maar een ergernis voor anderen. Als je wilt ‘genezen’ je jeans, volgt u deze eenvoudige tips naaien.

Neem de jeans en leg ze plat op een tafel of een werkbank. Kijk naar de opening en meet de afmeting van dit gat. Schrijf deze metingen naar beneden, voeg dan ongeveer 1/2 inch tot elke meting, omdat je meer stof kan nodig zijn om close-up van de opening.

Leveringen en Benodigde materialen

Om een ​​duidelijk beeld van hoe groot het gat is eigenlijk, beginnen met het verwijderen van de rafelige randen in de rip te krijgen. Misschien vindt u het rip is gekarteld en moet worden geëgaliseerd om te naaien gemakkelijker te maken. Als u merkt dat een aantal van de denim ontbreekt, kunt u een patch of een stuk van denim gebruiken in plaats van de jeans bij elkaar te naaien. Als de scheur is nog, zult u in staat om te naaien van de rip.

Het meten van de Gap

Wilt u de naai-proces eenvoudig te maken, kunt u een patch gebruiken om het gat in je jeans te dekken.

Stap 1 – Knip de Uitrafelen Edges

Of u kunt een patch naaien op het gat en bedek het op die manier.

Stap 2 – Met behulp van een patch als dekmantel voor de Rip

Als de scheur is schoon, kunt u gewoon naai de non-gerafeld randen samen met een naaimachine.

Stap 3 – Het naaien van de Scheur of Rip Gesloten

Als de scheur in de jeans te groot is, kunt u overwegen het draaien van de jeans in een korte broek of een rok.

Alternatief Stap – Draai de Jeans in korte broek of een rok

U kunt gescheurde jeans oplossen door naaien ze weer bij elkaar, of je zou kunnen kijken naar gescheurde denim als het startpunt van een ‘nieuwe’ stuk van de kleding.