hoe storm deursluiters vervangen

Storm deursluiters zijn een van de belangrijkste onderdelen van een storm deurmechanisme, gecombineerd met storm deurklinken. Het realiseren hoe belangrijk storm deuren zijn om een ​​huishouden warm, ongeacht de weersomstandigheden buiten te houden, is het noodzakelijk dat de storm deur hardware (met inbegrip storm deursluiters en handvatten) perfect functioneert. Het is duidelijk, hardware leeftijden in de tijd en moet worden vervangen op een bepaald punt. Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het vervangen van storm deursluiters (eerste verwijderen deurgrepen) voor een perfecte storm deur functioneren.

De eerste stap is om de storm deurklink te verwijderen, want zonder dit te doen hoe dichter kan niet worden verwijderd. Met behulp van de Philips hoofd schroevendraaier de schroeven die zijn bedrijf de greep op zijn plaats. Bewaar de schroeven die je uit op een veilige plaats hebt genomen. Het handvat en dichter komen beiden uit op dit punt.

Stap 1 – Verwijder Storm deurkruk

Controleer de oude spits plaat voor eventuele schade. Als het in goede staat, kan de oude plaat blijven en gebruikt worden. Anders vervanging noodzakelijk.

Stap 2 – Controleer Striker Plate

Als u hebt genomen uit de storm deurklink, breng het naar een ijzerhandel en doe wat matching. Jouw taak is om een ​​handvat en dichter vergelijkbaar met het oude te vinden. Het zal u weg van any more verandering banen te sturen om de storm deur hardware fitting.

Stap 3 – Koop New Storm deurkruk en Closer

Met behulp van de schroeven, installeert u de nieuwe deurgreep door de schroeven door middel van het in de drie gaten die al in de storm deur waren toen u het handvat. Lijn en draai de nieuwe handgreep met de spits plaat. Zorg ervoor dat de uitlijning is perfect en maakt een eenvoudige sluiten van de deur.

Stap 4 – Installeer New Storm deurkruk

Nu, kijk voor de bestaande schroefgaten. Dit is waar je de beugels die zijn gekomen met de storm deurdranger te bevestigen. Als de beugels zijn bevestigd aan de deur, sluit de dichter bij hen de borgpen. Bevestig vervolgens de dichter bij de deur beugel en test als de deur opent en correct sluit. Hopelijk zal het niet te snel of te langzaam. Gewoon voor het geval is, ga dan naar stap 6.

Stap 5 – Installeer New Storm Door Closer

U de kruiskopschroef nu bevinden, die ergens rond het midden van de pneumatische cilinder de beugel naar de deur. De truc is om de schroef rechtsom als de deur sluit te snel en om te zetten tegen de klok in als de deur wordt gesloten te traag. Blijf hier aanpassen totdat u het gewenste resultaat te krijgen.

Stap 6 – Pas de Storm Door Closer