hoe te krassen in hout olie-afwerking te herstellen

Als uw mooie meubels heeft krassen in het hout olie-afwerking, moet je de krassen verwijderen, zodat het stuk weer ziet er nieuw en is niet alleen een eye-pijnlijk. Het herstellen van krassen in een bos olie afgewerkte meubel is niet moeilijk, en enkele krassen kan in enkele minuten worden hersteld. Deze eenvoudige how-to guide u alles wat u moet weten om de krassen in uw houten meubelen te verwijderen te tonen. Laten we beginnen.

Gebruik een spons, samen met wat zeep en water om naar de oppervlakte, waar de kras op het meubilair schoon te maken. Spoel het gebied en vervolgens droog met een handdoek. Laat de meubels tot volledig droog voordat u verder gaat.

Stap 1 – Maak de Surface

Vul het kleine kras op de meubels met koffiedik die zijn vermengd met water, gemalen walnoten of amandelen of zelfs een eyeliner potlood. Elk van deze werkwijzen zijn effectief in het verbergen haarlijn krassen houten meubelen. Na het invullen van de scratch, licht schoon rond het gebied om overtollig vulmiddel u in de scratch geplaatst verwijderen.

Stap 2 – Vul de Scratch

Met deze methode, moet u het proces twee of drie keer herhalen voordat de scratch is volledig onzichtbaar.

Stap 3 – Herhaal als dat nodig is

Reinig de bekraste gebied met water en zeep. Laat het beschadigde gebied te drogen voordat u verder gaat.

Stap 1 – Clean gekraste Area

Gebruik een fijn schuurpapier om licht zand en schuifelen het gebied rond de kras op het meubilair. Niet zand te diep in het hout, maar gewoon proberen te glad uit het gebied tussen de nul en het onbeschadigde gebied op het meubilair.

Stap 2 – Schuur de Surface

Breng een kwaliteit olie gebaseerde beits aan de bekraste gebied. Het kan zijn dat twee of drie lagen aan te brengen.

Stap 3 – Pas op basis van olie Wood Stain

Stap 4 – Zand Again

Als u meer dan één laag aan, laat de eerste laag om het gebied te drogen en daarna licht opschuren alvorens volgende lagen.

Solliciteer meer lagen olie gebaseerde beits nodig is.

Reinig het gebied rond guts in de meubels met een olievrije zeep, wat water en een spons. Laat het meubilair drogen.

Gebruik een kleine plamuurmes en vul de guts met hout stopverf. Probeer de oppervlakte van het hout stopverf zoveel mogelijk glad. Het is beter om een ​​beetje te veel snijden in plaats gezet in de guts dan niet genoeg. Laat de stopverf drogen.

Schuren van hout stopverf tot het volledig glad en liggen met het oppervlak van de houten meubelen. Begin met een lage schuurpapier en dan werk je weg tot hogere grutten om een ​​glad oppervlak te garanderen.

Stap 5 – Breng Meer Jassen

Stap 1 – Reinig het gebied rond Gouge

Stap 2 – Vul Met Houten Putty

Solliciteer beits over de guts in het meubilair. Het gebied waar het hout toegepast stopverf zal waarschijnlijk een beetje donkerder dan de andere houtnerf gebieden van het meubilair zijn. Echter, het verwijderen van de guts is een goede trade-off in deze situatie.

Stap 3 – Schuur de Putty

Stap 4 – Refinish Met Wood Stain