hoe te repareren lekkende rv ramen

U geniet van de vrijheid uw camper geeft u wanneer vakantie op de weg, maar uiteindelijk zal het onderhoud problemen voordoen. Een van de meest voorkomende problemen lekt ramen. Als er niets aan, zal het water sijpelen in de muren en veroorzaken grote schade, zoals rottend en ongezond schimmel. Dit artikel zal u toelaten om het werk zelf te doen op elk gewenst moment en geld besparen voor uw brandstoftank.

Ermee beginnen

Weten waar het lek is bespaart u een hoop tijd, want het vervangen van alle van de kalefateren wellicht niet nodig zijn als het intact verschijnt. Zodra het lek zich bevindt, verwijder voorzichtig de oude breeuwen uit rond de randen van het lek met een scheermesje. Wees voorzichtig om geen krassen op het glas, omliggende gevelbeplating of gesneden jezelf.

Stap 1: Reinigen

Maak de buitenzijde van het raamkozijn met behulp van een goed reinigingsmiddel en een spons reinigen. Hoe schoner het gebied is, hoe beter uw breeuwen op hun plaats blijven. Dit is ook een goed moment om de ramen en gewassen te krijgen. Dit is waar je de ladder nodig heeft, om de bovenste delen van de ramen te bereiken. Gebruik de afplakband naar gebieden te dekken u niet wilt dat de breeuwen te houden aan. Dit zal opruimen een stuk eenvoudiger te maken.

Stap 2: Breng Sealer

Open de buis van siliconen sealer en een gat in de top. Gebruik een lange nagel of schroevendraaier om het membraan te doorboren in de buis. Steek de buis in het kitpistool. Nu bent u klaar om te verzegelen te beginnen.

Breng een kraal van breeuwen rond het gehele venster rand, met veel aandacht voor het lekken gebied. Dit zal helpen om te voorkomen dat nieuwe lekken uit ontwikkelingslanden in de toekomst. Eenmaal gebreeuwd, breng dan een kleine hoeveelheid vaseline op het topje van je vinger. Dit zal te voorkomen dat het vasthouden aan je huid. Run je vinger langs de kraal van breeuwen, werken het in het gebied in kwestie.

Elke keer dat u pauzeren bij de toepassing van de kalefateren, duw de ontgrendeling aan de achterzijde van het pistool, of je zal een puinhoop op je handen te hebben. Laat de breeuwen drogen ten minste vierentwintig uur voor het verwijderen van de tape. Dit garandeert stevige hechting en de kans op scheuren af ​​samen met de band te verminderen. Vermijd het gebruik van duct tape om deze reden.

Stap 3: Hoe Apply Pressure

Wanneer correct gedaan, deze werkwijze voor het herstellen van lekken in uw camper ramen is relatief eenvoudig. Het enige lastige is het krijgen om te weten hoe het kitpistool te gebruiken. Door het gebruik van consequente druk op de trekker terwijl u werkt aan de korrel te plaatsen, met een minimum van pauzeren, zal het werk worden gedaan in een mum van tijd.

Probeer een warme zonnige dag te kiezen als mogelijk is om deze taak te voltooien. Uw sealer zal dan zeer zeker droog en zich zoals bedoeld.