hoe te vervangen storm glazen deur met een scherm

S torm glazen deur is een van de meest kwetsbare onderdelen die deel uitmaken van een storm deur. Het breekt meestal gemakkelijk door blootstelling aan zware omgevingsomstandigheden. Het vervangen van gebroken glas met nieuw glas is een reparatie optie ook, maar als je wilt wissen van herhaalde schade en herstel te sturen, ter vervanging van het glas met scherm is de beste manier om te gaan. Het proces kan leuk zijn, en deze stap-voor-stap handleiding zal je leren hoe dat te doen. De gereedschappen en materialen die nodig zijn voor de job worden hieronder gegeven.

In de eerste plaats met een schroevendraaier de scharnieren los te maken van de storm deur, het verplaatsen van onder naar boven. Zodra je zorgvuldig hebt losgemaakt alle scharnieren, haal de deur en plaats deze op een werktafel die is bedekt met een deken. Dit zal geen impact die schade aan de storm glas kan veroorzaken en letsel te voorkomen voorkomen.

Stap 1 – Maak de Scharnieren en verwijderen Storm Deur

Het is gemakkelijk te demonteren (niet volledig) een storm deur afsluiten van het glas. Gebruik een schroevendraaier met een smalle tip om het te passen in de hoeken van de deur heeft. De bedoeling is om alle kleine schroeven die gewoonlijk verborgen in de ruimten waar de deurkanten voldoen losschroeven. Neem het glas uit. Zorg ervoor dat u handschoenen dragen tijdens het hanteren van het glas.

Stap 2 – Demonteer Storm Deur

De meest belangrijke stap in deze procedure vergt nauwkeurige metingen en focus. Gebruik een meetlint om de juiste afmetingen van de opening in de stormdeur bereiken. U moet deze metingen om uw vel scherm dienovereenkomstig te snijden. Als uw metingen gaan zelfs iets verkeerd, zal het scherm niet passen en het kopen van en het snijden van een ander vel scherm zal meer tijd en geld.

Stap 3 – Meet de opening in de Storm Deur

De meeste storm deuren hebben de glazen in een glas spline die groeven in zich heeft om ervoor te zorgen dat het glas blijft vast op één plek, het voorkomen van schade eenvoudig. Als u het vervangen van het glas met scherm, moet je de spline te vervangen, omdat de groeven die specifiek zijn voor de dikte van het scherm, die varieert van de dikte van het glas voor storm deuren te zijn. In storm deuren, is het glas van de ramen gescheiden van het kozijn een beglazing spline.

Stap 4 – Meet de beglazing Spline

Nu, fix het nieuw te snijden scherm in de groeven van de nieuwe beglazing wervelkolom. Monteer vervolgens de beglazing wervelkolom in de opening van de storm deur en terug te zetten de schroeven die u losgeschroefd in Stap 2. Zorg ervoor dat het scherm past goed in de spline. Shake it in je handen en controleer of de pasvorm is niet te los voordat u de onderdelen van de deur terug te schroeven. Wanneer de delen van de storm deur worden bevestigd op zijn plaats, re-bevestig de storm deur op zijn scharnieren in het frame. Uw werk is gedaan!

Stap 5 – Finish the Job